StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
19/07/18Meetspecialisten, afsc
18/07/18Hoogspanningslijnen: Netk
Artikelen
22/07/18Are Your Body’s Schwann
18/07/18''Bad Luck'' Cannot Expla
16/07/18Firefighters Suffer Neuro
16/07/18With teen mental health d
16/07/18The inconvenient truth ab
07/07/18'Wifi op speelplaatsen on
Berichten Nederland
23/07/18Bijna 17.000 LTE-antennes
22/07/18Overwinning voor dorpsbew
13/07/18Zelfs VodafoneZiggo-ceo m
10/07/18Update Gemeente Heusden -
09/07/18Ziek door straling: slach
Berichten België
16/06/18Scherpenheuvel-Zichem: Be
14/06/18Tommelein laat straling d
Berichten Internationaal
17/07/18Frankrijk: PhoneGate scan
11/07/18USA: Berkeley Cell Phone
29/06/18Frankrijk: Appeal for the
28/06/18Ierland: Proposed legisla
Ervaringen | Appellen/oproepen
03/07/18Slimme meter ervaring
28/05/18Stralingsarme werkplek
28/05/18Ervaring in Denemarken
Onderzoeken
22/07/18Long term exposure to cel
22/07/18The Modeling of the Absor
22/07/18Maternal residential prox
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
17/07/18De Omgevingswet en elektr
01/06/18Wetgeving hoogspanningsli
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
Oproepen
23/07/18Oproep logeeradres Den Ha
29/06/18Tegenlicht wordt 30% geko
15/06/18Stem voor plan voor een w
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
07/07/18E/mail naar alle raadsled
07/07/18E-mail naar de TV redacti
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaring: goede werkgever    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaring: goede werkgever
zondag, 12 oktober 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Graag ondersteun ik de actie voor witte zones on Nederland.

Ik heb al een jaar of zeven last van straling. Ik heb echter geen woonplek in Nederland kunnen vinden waar geen straling is.
Ik heb nog steeds wel een baan, omdat mijn werkgever de dect heeft verwijderd, en de wifi heeft geweerd.
Vaak ben ik liever op mijn werk dan thuis. Vooral ´s nachts als ik niet kan slapen door de wifi, mobieltjes en smartphones van de buren.
Mijn ervaring is dat het door anderen, zoals de buren, niet in te voelen is hoe het is als je er niet tegen kunt.
Daarom zou juist de overheid hierin een rol moeten vervullen, en moeten staan op gedegen onderzoek met als vertrekpunt de ervaringen van stralingsgevoelige mensen.
Tot zolang dit niet gebeurd is, zouden stralingsgevoelige mensen in staat moeten worden gesteld om gewoon normaal te kunnen wonen en leven.
Witte zones instellen zou haalbaar moeten zijn.

H.B.
(naam bij redactie bekend)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer