StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
22/06/18Stralingsarme babyfoon
21/06/18Aarding en advies elektri
Artikelen
22/06/18SAR waarden, Phones emitt
15/06/18The 25% Revolution—How
07/06/18Bees, Birds and mankind D
07/06/18Is your high blood sugar
04/06/18Verstouwbare waterafstote
31/05/18Fatal collision? Are wire
Berichten Nederland
21/06/18Leeuwarden: straling 5G n
18/06/18‘Nederland wordt digita
15/06/18Duurzaam Antennebeleid We
15/06/1816 juni: Internationale E
09/06/18Buurt in Kerkdriel wil ze
Berichten België
16/06/18Scherpenheuvel-Zichem: Be
14/06/18Tommelein laat straling d
Berichten Internationaal
19/06/18Oostenrijk: Wordt uitzend
07/06/18Oostenrijk: Ärztekammer
04/06/18The roll out of 5G wirele
03/06/18Top mobile phone firms wa
Ervaringen | Appellen/oproepen
28/05/18Stralingsarme werkplek
28/05/18Ervaring in Denemarken
23/05/18Energieverbruik 2 keer zo
Onderzoeken
21/06/18Absorption of wireless ra
17/06/18Metabolic and Genetic Scr
12/06/18The human skin as a sub-T
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
01/06/18Wetgeving hoogspanningsli
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
02/03/18Formal Complaint to the E
Oproepen
15/06/18Stem voor plan voor een w
24/05/18Lezing in Westerhoven: Sm
25/04/18Workshop: EHS en omgaan m
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
28/05/18Elektromagnetische velden
23/05/18Mail naar Brandpunt over
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal door schrijfster gestuurd naar Kennisplatform EMV    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal door schrijfster gestuurd naar Kennisplatform EMV
maandag, 11 november 2013 - Dossier: Ervaringen burgers


Ontvangen 11 nov. 2013

aan info-emv, mij, sam, info, infoleiden
Geachte medewerker(ster) EMV platform;

Ik was altijd een actieve vrouw, ondernemend, goed sociaal leven, sportief en oprichtster van www.resalttha.com .

Vanaf 2004 kreeg ik de stempel “overgang” daar ik zware hitte aanvallen had met zenuwprikkels over het gehele lichaam.
Als ik niet thuis was maar op de camping verdwenen al mijn klachten, ook die van hartritme stoornissen.
In 2011 begonnen de klachten dramatisch te worden, nu wetende, dat in de loop der jaren meer wifi en wifispot van de buren bij ons binnenkomt
Toen er rondom de wijk de nodige UMTS masten kwamen werd voor mij het leven onhoudbaar. Mijn hoofd gaat zo branden en zenuwpijnen gaan door mijn ruggemerg.
Ook zijn er, hemelsbreed dichtbij, twee grote zendamateurs, ik kan precies aangeven wanneer zij uitzenden, dan komt er hevige druk in het hoofd met hoge tonen in het hoofd.
Door de velen zenuwaanvallen bij mobiels en masten ben ik nu ook zeer gevoelig geworden bij huishoudelijke apparaten, TV en computers.(bij ons bekabeld)
Ook buiten wandelen in de zon daar waar veel straling is geeft pijnlijke zenuwprikkels op de huid, blauwe plekken waar het hevig heeft geprikt.
In een huis met wifi krijg ik zware hitte aanvallen met branderige zenuwprikkels over mijn lichaam (dit werd in al de voorgaande jaren als de “overgang” gezien.)
De zonnestralen (UV licht) nemen de vuile straling mee naar beneden, ik sta gewoon soms gewoon te springen van de vele pijnprikkels en huid gaat werkelijk kapot of geeft blauwe plekjes.

De eerste jaren loop je tegen een muur van ongeloof; “het zit tussen de oren”

U zegt er is geen wetenschappelijk bewijs dat wij ziek worden van EMV.
.
Testen:

Als ik in de ochtend mijn glucose nuchter prik is het 5,6, ga ik zonder eten een poosje achter de computer is de waarde na een half uur 7,8 na drie kwartier, nog steeds zonder gegeten te hebben is mijn glucose 9,5.

In de ochtend een mooie bloeddruk van 120/80. Na tien minuten in een ruimte met straling door wifi : 156/95, na weer tien minuten: 170/100, na weer tien minuten een bloeddruk van 180/115. In mijn hoofd en huid heb ik verschrikkelijk veel pijn van brandpijnen die uitstralen door mijn ruggenmerg.
Mobiele telefoons in mijn omgeving gaan als brandende scheermesjes door mijn hoofd wat een poosje een brandende starlings pijnen geeft door hoofd en ruggenmerg en de bloeddruk enorm doet stijgen.

Mijn bloeddruk en glucose schommelt de gehele dag.

Ik ben geen diabetisch patiënt, maar als ik lang in een EMV omgeving ben gaat mijn lichaam steeds meer zenuwpijnen geven en mijn bloeddruk en glucose stijgen enorm.

Wij hebben een meting in ons huis laten doen door een stralingsdeskundige: Tijdens het meten vertelde ik hem dat ik voelde dat nu de amateurzender aan het uitzenden is begonnen.
De stralingsdeskundige constateerde dat dit klopte, dat er twee amateurs zenders door elkaar gingen. Dat klopte, hij wist niet dat er twee zendamateurs in onze wijk zijn.
Vreselijk van wat er dan in mijn lichaam gebeurd, je wilt vluchten en het liefst sterven.
In de avond en in het weekend zijn mijn klachten het ergste, dan zijn de zendamateurs velen uren aan het uitzenden. De EMV velden zijn sterker, daar wij een hoekhuis hebben met het huisjes van elektrisch voorziening aan de overkant. De mensen zijn meer thuis dus wordt meer gebruik gemaakt van stroom en mobiels.
Naast ons huis, tegen onze muur, is een parkeerplaats. Het eerste wat zij doen bij thuiskomst is op de mobiel kijken en deze ringstralingen gaan dwars door beton waar ons bankstel staat en ik voel dat door de branderige zenuwpijnen in mijn hoofd en rug.

Gemeten is dat er veel omgevingsstraling bij ons binnenkomt vanaf de buren rondom ons, van dect telefoons, mobiele telefoons, wifi en wifispot (ziggo)
In slaapkamer (gelijk onder dak zonder staal) en woonkamer en achter ons huis , veel straling gemeten, hoge frequentie van de zendmasten en straling afkomstig van buren.

Ook bloeddruk en glucose metingen gedaan tijdens ons verblijf op de camping in een groot landelijk gebied met weinig masten, geen buren met wifi en of dect telefoons en zo goed als geen magnetische velden. Na een paar dagen uit huis, wonende in een caravan, ver van mijn lieve man en kinderen, knap ik op, mijn bloeddruk en glucose geven gezonde waardes aan. Geen overmatig natrium verlies in mijn urine. Heerlijk goed slapen en weer energiek worden en zin krijgen in eten. Het is alleen afzien en weer ziek worden als het toeristisch seizoen er is, i.v.m de velen mobiele telefoons.

Dus het is wel te meten of iemand gevoelig is voor EMV; diabetisch type 3 heeft te maken met EMV overgevoeligheid.

Geef u mij een arts vanuit uw platform dan kan er geconstateerd worden dat mijn bloed en glucosewaarden oplopen bij EMV omgeving.

Waar kan ik hulp ontvangen, waar terecht voor onze onkosten, wij hebben niet om zoveel straling afkomstig van buren en zendamateurs en UMTS masten gevraagd.

G. v. B.
Alphen aan den Rijn


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer