StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
19/07/18Meetspecialisten, afsc
18/07/18Hoogspanningslijnen: Netk
Artikelen
22/07/18Are Your Body’s Schwann
18/07/18''Bad Luck'' Cannot Expla
16/07/18Firefighters Suffer Neuro
16/07/18With teen mental health d
16/07/18The inconvenient truth ab
07/07/18'Wifi op speelplaatsen on
Berichten Nederland
23/07/18Bijna 17.000 LTE-antennes
22/07/18Overwinning voor dorpsbew
13/07/18Zelfs VodafoneZiggo-ceo m
10/07/18Update Gemeente Heusden -
09/07/18Ziek door straling: slach
Berichten België
16/06/18Scherpenheuvel-Zichem: Be
14/06/18Tommelein laat straling d
Berichten Internationaal
17/07/18Frankrijk: PhoneGate scan
11/07/18USA: Berkeley Cell Phone
29/06/18Frankrijk: Appeal for the
28/06/18Ierland: Proposed legisla
Ervaringen | Appellen/oproepen
03/07/18Slimme meter ervaring
28/05/18Stralingsarme werkplek
28/05/18Ervaring in Denemarken
Onderzoeken
22/07/18Long term exposure to cel
22/07/18The Modeling of the Absor
22/07/18Maternal residential prox
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
17/07/18De Omgevingswet en elektr
01/06/18Wetgeving hoogspanningsli
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
Oproepen
23/07/18Oproep logeeradres Den Ha
29/06/18Tegenlicht wordt 30% geko
15/06/18Stem voor plan voor een w
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
07/07/18E/mail naar alle raadsled
07/07/18E-mail naar de TV redacti
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden
vrijdag, 07 juni 2013 - Dossier: Ervaringen burgers


7 juni 2013

Naar aanleiding van dit artikel:
Artikelen/7493/gezondheidsraad_geen_duidelijk_bewijs_voor_verband_tussen_hersentumoren_en_langjarig_mobiel_bellen . :

Waar de Nederlandse gezondheidsraad eens werk van moet maken is dit:

Wij worden vandaag de dag stiekem aan van alles blootgesteld zonder te beseffen wat dat met ons doet.
Er zou eens moeten worden gesproken met goede woonbiologen om in kaart te brengen wat er zoals speelt.
Iedereen heeft het over zijn eigen product wat net aan de maximale grens van beïnvloeden leunt.
Maar waar niet of nauwelijks naar gekeken wordt is wat de gemiddelde Nederlander in huis heeft.
Wat voor meerwaarden zou dat hebben voor veel Nederlanders.

Neem nu mijzelf. Ik schijn dus extra overgevoelig te zijn voor gepulste
elektromagnetische velden.
Het medische systeem in Nederland weet van toeten of blazen!
Dus kunnen zei mij niet verklaren wat de oorzaak hiervan is.
Tussen mijn oren zit het in ieder geval niet. (DSM IV 100)

Bij onderzoeken is gezien dat mijn bloed sterk reageert op deze radio golven. Al na 6 minuten. Na 30 minuten ziet dat eruit als van iemand met kanker onder de leden.

Ik ben er omdat je er met het medische systeem niet uitkomt zelf aan de gang gegaan. En gelukkig heb ik verstand van radiogolven en electronica.
En heb mijn woning verbouwd met als gevolg een stralingsreductie van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,4 uW/m2 in mijn slaapkamer.
En van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,7 in de rest van mijn woning.

Daarvoor was ik niet in staat te werken. Nu doe ik dat na deze renovatie van de woning (2006) sinds 2010 weer. Eerst aantal uren per dag. En nu weer volledig. En soms wel 60 uren in de week.

Ik noem voor de verbouwing Fase A en na de verbouwing fase B
Ik kom heel veel mensen tegen in Nederland die in fase A rond lopen en zich geen raad meer weten.
Want met het medische systeem die hier niets van begrijpt komen ze er niet uit.
Terwijl het probleem zo simpel is, en de oplossing nog simpeler.

Dit is de schuld van de Nederlandse gezondheidsraad.

Daar zitten mensen die het moeten weten, en de Nederlandse bevolking CQ regering moeten voorlichten.

Zoniet! Moeten deze mensen die zelf een bedrijf hebben in de telecom sector opstappen.
En moeten er neutrale mensen voor in de plaats komen.

Vriendelijke groeten,
naam bij de redactie bekend


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer