StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
21/06/18Aarding en advies elektri
20/06/18Antennebureau: Resultaten
Artikelen
22/06/18SAR waarden, Phones emitt
15/06/18The 25% Revolution—How
07/06/18Bees, Birds and mankind D
07/06/18Is your high blood sugar
04/06/18Verstouwbare waterafstote
31/05/18Fatal collision? Are wire
Berichten Nederland
21/06/18Leeuwarden: straling 5G n
18/06/18‘Nederland wordt digita
15/06/18Duurzaam Antennebeleid We
15/06/1816 juni: Internationale E
09/06/18Buurt in Kerkdriel wil ze
Berichten België
16/06/18Scherpenheuvel-Zichem: Be
14/06/18Tommelein laat straling d
Berichten Internationaal
19/06/18Oostenrijk: Wordt uitzend
07/06/18Oostenrijk: Ärztekammer
04/06/18The roll out of 5G wirele
03/06/18Top mobile phone firms wa
Ervaringen | Appellen/oproepen
28/05/18Stralingsarme werkplek
28/05/18Ervaring in Denemarken
23/05/18Energieverbruik 2 keer zo
Onderzoeken
21/06/18Absorption of wireless ra
17/06/18Metabolic and Genetic Scr
12/06/18The human skin as a sub-T
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
01/06/18Wetgeving hoogspanningsli
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
02/03/18Formal Complaint to the E
Oproepen
15/06/18Stem voor plan voor een w
24/05/18Lezing in Westerhoven: Sm
25/04/18Workshop: EHS en omgaan m
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
28/05/18Elektromagnetische velden
23/05/18Mail naar Brandpunt over
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.
donderdag, 25 november 2010 - Dossier: Ervaringen burgers


Een ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.

Na een paar dagen, even bijtanken in de Achterhoek, op weg naar huis nog even langs onze dochter, schoonzoon en kleinkinderen..
Opa was die dag jarig en dat wilde we vieren met kinderen en kleinkinderen, die mooie tekeningen hadden gemaakt voor opa.
Normaal kunnen we daar een paar uurtjes vertoeven.

Maar deze keer bij binnenkomst voelde oma al dat het niet goed voelde. Eerst maar even zitten, kan ook van de autorit zijn. Maar het gevoel bleef.
Bij beide buren is er afgelopen weken een kindje geboren. Van te voren buren al ingelicht over gevaar van Dect babyfoon door onze dochter. Gewezen op stralingsarme babyfoons.

Toch maar een telefoontje naar de buren of de Dect babyfoon misschien aan staat.
Nee, wij hebben m uit was het antwoord, maar misschien de andere kant?
Eerst maar naar boven met de detector en ja hoor, bij het hoofdeind van de slaapplaats van kleine Bas van 3 jaar kwam de Dect babyfoon loeihard naar binnen.
Gebeld met de buurvrouw en ze heeft m voor ons uitgezet.

De afgelopen weken kroop kleine Bas van 3 jaar steeds bij papa en mama in bed.
Het werd voor ons op dat moment wel duidelijk waarom.
Toen we aan Bas vroegen, waarom ga je niet in je eigen bed slapen? Zei hij:
Ik heb steeds pringels in mijn hoofd als ik daar lig.
Opa, oma, dochter en schoonzoon keken elkaar aan.

Als je leest over een volwassen man in het ervaringsverhaal van 19/11 met prikkelingen in zijn hoofd. Wat knap van een 3-jarig kind wat niets weet van deze materie, maar toch zo feilloos kan aangeven pringels in mijn hoofd.
Wij weten inmiddels wat de effecten en gevolgen zijn.
Waarom wordt zon jong gezinnetje niet gewezen op de gevaren van een o.a Dect babyfoon.Waarom doet de overheid hier toch niets aan.

Kleine Bas kan nog weglopen naar een andere kamer, wat overigens niet voldoende is, maar zon klein kindje ligt en kan niets doen.
Je kan praten als Brugman maar heel veel mensen staan nog niet open voor dit probleem.

(Naam en emailadres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer