StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
19/07/18Meetspecialisten, afsc
18/07/18Hoogspanningslijnen: Netk
Artikelen
22/07/18Are Your Body’s Schwann
18/07/18''Bad Luck'' Cannot Expla
16/07/18Firefighters Suffer Neuro
16/07/18With teen mental health d
16/07/18The inconvenient truth ab
07/07/18'Wifi op speelplaatsen on
Berichten Nederland
23/07/18Bijna 17.000 LTE-antennes
22/07/18Overwinning voor dorpsbew
13/07/18Zelfs VodafoneZiggo-ceo m
10/07/18Update Gemeente Heusden -
09/07/18Ziek door straling: slach
Berichten België
16/06/18Scherpenheuvel-Zichem: Be
14/06/18Tommelein laat straling d
Berichten Internationaal
17/07/18Frankrijk: PhoneGate scan
11/07/18USA: Berkeley Cell Phone
29/06/18Frankrijk: Appeal for the
28/06/18Ierland: Proposed legisla
Ervaringen | Appellen/oproepen
03/07/18Slimme meter ervaring
28/05/18Stralingsarme werkplek
28/05/18Ervaring in Denemarken
Onderzoeken
22/07/18Long term exposure to cel
22/07/18The Modeling of the Absor
22/07/18Maternal residential prox
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
17/07/18De Omgevingswet en elektr
01/06/18Wetgeving hoogspanningsli
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
Oproepen
23/07/18Oproep logeeradres Den Ha
29/06/18Tegenlicht wordt 30% geko
15/06/18Stem voor plan voor een w
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
07/07/18E/mail naar alle raadsled
07/07/18E-mail naar de TV redacti
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal uit Leeuwarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal uit Leeuwarden
zaterdag, 07 februari 2009 - Dossier: Ervaringen burgers


Leeftijd:36 <--> Woonplaats:Leeuwarden

Zeer slechte ervaring met vooral wifi.
Ook dect en zendmasten die dicht bij staan.
Ongeveer 3 jaar geleden was ik alsmaar vermoeid en niet meer in staat om volledig te werken. Probeerde steeds uit te rusten om dan weer aan de slag te gaan echter dit hielp niets.
Vergelijkbaar met chronische vermoeidheid of burn-out.
Ik ben echter een persoon die niet snel opgeeft en ook niet snel ziek is maar het voelde steeds meer alsof het leven een lijdensweg werd waar ik me met grote moeite door heen sleepte.

Met name depressiviteit nam grote vormen aan.
Dit was een nieuwe ervaring voor mij daar ik van nature zeer positief ben.
Toen kwamen steeds vaker tintelingen in armen en benen als ik probeerde te slapen, hoofdpijn en zwakke weerstand dus vaak verkouden en snel ziek.

En niet te vergeten pijnlijke en opgezwollen lymfeklieren.
De huisarts wist hier geen raad mee en stuurde me door naar neuroloog die vaststelde dat ik een zenuwbeknelling had ik mijn rechter arm (daar had ik meeste last van).
Hij wilde me opereren maar ik was het er niet mee eens omdat ik ook tintelingen in mijn andere arm en mijn benen had. Zelf had ik inmiddels uitgevonden dat dit ook door amalgaam vullingen kan komen aangezien daar schadelijke hoeveelheden kwik uit vrij kunnen komen.

Een doormeting m.b.v. elektro-acupunctuur bevestigde dit dus al mijn vullingen laten vervangen door gespecialiseerde tandarts. Dit hielp wel degelijk maar toch bleven er klachten bestaan vooral slapeloosheid, tintelingen, hoofdpijn, vermoeidheid en irritatie.
Zelf had ik al geen draadloos internet meer en dect telefoon omdat het me beter leek zonder straling. Dat ik er ook echt last van had kwam ik achter toen ik de buren vroeg om hun wifi (ook nog extra sterk modem) en dect eens uit te doen s nachts.

Deze stonden namelijk ongeveer 3 meter naast mijn bed aan de andere kant van de muur. Voor het eerst in tijden weer goed geslapen wat een verademing! Wifi en dect kunnen je leven werkelijk in een hel veranderen. Je gaat er aan kapot.

Waarom de ene persoon gevoeliger is dan ander weet ik niet maar ben er van overtuigd dat het iedereen benvloedt. Inmiddels ben ik meer mensen tegengekomen met onverklaarbare klachten die na uitschakelen van apparatuur plotseling direct beter waren.
Ook heb ik opgemerkt dat honden er gevoelig voor zijn ze worden onrustig of gaan piepen in buurt van wifi centrale.
Straling moet stoppen want dit kan na aantal jaren rampzalige gevolgen aannemen. Gevolgen voor lange termijn zijn immers nog niet precies bekend maar ik vrees het ergste.
E.S.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer