Commentaar WPEN boek en WPEN actie

zaterdag, 02 januari 2021 - Categorie: Berichten Nederland

Nieuwjaarsactie: Tweede Kamer stralingsbewust het nieuwe jaar in!
Bron: stralingsbewustwonen.nl/nieuwjaarsactie/
31 dec. 2020

Crowdfunding
Wij willen het nieuwe jaar goed en opvallend laten beginnen en zijn op 31 december gestart met een belangrijke crowdfunding.

Direct na het kerstreces willen we bij alle Tweede Kamerleden aandacht vragen voor de gezondheidsrisico’s van straling en de noodzaak om blijvend stralingsarme woongebieden mogelijk te maken.

150 boeken nodig om Tweede Kamer te informeren
Daartoe willen we gaan zorgen dat ieder Tweede Kamerlid op dinsdag 12 januari 2021 (de eerste werkdag na het reces) het boek “Straling van alle kanten bekeken” ontvangt mét een persoonlijk geadresseerde brief en boodschap. Dit boek is een uitgave van het Wetenschappelijk Platform EMF Nederland (WPEN), waaraan meer dan 30 auteurs met ieder een persoonlijke bijdrage hebben meegewerkt. Zo ook Stralingsbewust Wonen (Silvia Belgraver en Rob Verboog).

Voor het vervolg zie de link bovenaan

Naar aanleiding van deze actie, die ook op verschillende facebook sites stond, heb ik onderstaand commentaar op deze sites toegevoegd:
''Ik sta niet achter deze actie vanwege het feit dat een aantal artikelen in het nieuwe boek onacceptabel veel onzin bevatten, zoals ook in hun eerdere artikelen het geval was. Ik heb de auteurs daarvan destijds op de hoogte gesteld en mijn commentaar op die eerdere artikelen op StopUMTS gezet, zie:
www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/12572/redir en
www.stopumts.nl/doc.php/Onderzoeken/12605/redir .
Desondanks zijn de auteurs (niet-natuurkundigen) niet bereid hun natuurkundige onzin te verwijderen.
Ik geef nog een apart commentaar op het boek en zet dat op StopUMTS.''

Dat commentaar (een recensie) kunt u de komende één à twee weken hieronder verwachten.

Leendert VriensLees verder in de categorie Berichten Nederland | Terug naar homepage | Lees de introductie