StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
06/11/17Beschermen tegen de ra
12/10/17Meetspecialisten, meet
Artikelen
18/11/17Vuile stroom (netvervuili
16/11/17ADHD is meer een probleem
16/11/17Mobile phones cause letha
16/11/17Mt Nardi Wildlife Report
15/11/17Cell Phone Headaches –
14/11/1715.000 wetenschappers uit
Berichten Nederland
18/11/17KWF collecteert met stral
16/11/17Promotie van een psycholo
16/11/17Toename van klachten in N
14/11/17Aantal antenne-installati
13/11/17Vanavond 13 nov. in Radar
Berichten België
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
24/10/17NMBS-baas Sophie Dutordoi
Berichten Internationaal
18/11/17IARC-WHO: Global burden o
18/11/17Duits verbod op 'slimme'
14/11/17De stralingsbelasting en
09/11/17Bill Gates and Steve Jobs
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/11/17Alice kan niet tegen stra
12/11/17Afscherming, voor sommige
05/11/17TV met WiFi; een ervaring
Onderzoeken
14/11/17Modeled and Perceived Exp
06/11/17Decreases in sleep durati
25/10/17Radiation from wireless t
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
EHS: ontgiften, klachten verminderen, een ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

EHS: ontgiften, klachten verminderen, een ervaringsverhaal
donderdag, 07 april 2016 - Dossier: Ervaringen burgers


Mail van een lezer 7 april 2016

In www.stopumts.nl staat het artikel 05/04/16 (M)Ein Weg aus der Elektrosensibilitaet. De boodschap daarin is: onder medische begeleiding ontgiften.
Ik schrijf u deze mail, omdat ik een gelijke ervaring heb. In februari 2015 ben ik in behandeling gegaan bij een arts, die in 2009 een van de 50 artsen was die het medische appèl stralingsrisico's heeft ondertekend. Deze arts heeft een praktijk voor algemene geneeskunde, natuurgeneeskunde, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en (electro)acupunctuur.
Ik had twee klachten: elektrogevoeligheid ( hoofdpijn en concentratieverlies, kramp in de borst tijdens EMV belasting in 2002) en al jaren astma tijdens de berkenpollenperiode. De arts gebruikt het PROGNOS apparaat. In februari 2015 concludeerde dit apparaat hoge concentraties van kwik ( van amalgaamvullingen ) en palladium ( in gouden kronen).
In maart 2015 zijn die door mijn eigen tandarts ( geen ''biologische'') vervangen door composietvullingen en zirkoniumoxide kronen met porseleinen bekleding. In april 2015, tijdens de berkenpollenperiode had ik geen astma meer. Een geweldige ervaring. Ik was toen wel nog elektrogevoelig.
In de maanden daarna zijn mijn conditie en gifstofconcentraties iedere zes weken gemeten met PROGNOS. Het zwakke punt bleek mijn darmklimaat te zijn, en dat beïnvloedt het immuunsysteem negatief zegt de arts. Ik kreeg behalve voedingsadviezen ook probiotica voorgeschreven ter verbetering van het darmklimaat. En ik kreeg homeopatische middelen tegen de dan nog meest prominente gifstof in mijn lichaam. Dat waren stoffen als thiomersal en dioxine.
En nu, in april 2016 herhaalt zich niet alleen de afwezigheid van astma, maar het valt me ook op dat ik eigenlijk geen last meer heb van straling. Ik heb geen methode om te bewijzen dat ik niet meer elektrogevoelig ben, maar ik heb de ervaring dat ik op mij bekende plekken in winkels of restaurants in tegenstelling tot vroeger geen straling meer voel, en dat ik geen straling meer voel als iemand op een meter afstand zijn smartphone aan zet. Voor mij een wonderlijke ervaring. Ter controle haal ik dan mijn kleine stralingsmeter tevoorschijn, en die geeft dan een stralingswaarde aan waarbij ik vroeger hoofdpijn kreeg. Niet meer stralingsgevoelig zijn laat natuurlijk onverlet dat er biologische effecten zijn die op termijn schadelijk kunnen zijn. Dus we gaan de straling niet bewust opzoeken en in onze woning komt geen draadloze apparatuur en blijft op strategische plaatsen afschermingsmateriaal hangen.
Ontgiften onder medische begeleiding zou voor elektrogevoeligen in het dagelijks leven dus een heel belangrijke verbetering van levenskwaliteit kunnen zijn. Los van het feit dat ontgiften natuurlijk zonder meer van belang is, ook als je niet elektrogevoelig bent.

PvtV


Op StopUMTS staan meer verhalen over het belang van ontgiften en het verwijderen van Hg en Pd, maar verhalen van lezers met soortgelijke ervaringen zijn welkom en wellicht nuttig voor andere lezers.

Voor enkele eerdere verhalen zie:

Artikelen/9850/(m)ein_weg_aus_der_elektrosensibilit%C3%A4t
Verhalen/7934/gevlucht_naar_de_eifel?
Reacties/8635/noodnummer_112_mail_marja_geelhoed_naar_tweede_kamer?
Artikelen/9369/overmaat_hg_uit_je_lichaam_verwijderen_%7B%7Be.a.%7D%7D?
Onderzoeken/2259/autisme_zware_metalen_detoxificatie_en_elektromagnetische_velden?
Onderzoeken/8282/electrosensitivity_from_a_neurological_point_of_view? .


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer