StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
08/12/17Plugable Ethernet For Tab
06/11/17Beschermen tegen de ra
Artikelen
13/12/17The Importance of Electro
13/12/17Cell Phone Brain Cancer â
12/12/17Verslaving aan smartphone
08/12/17Guiding hands; een goed v
08/12/17Guest Blog “Phonegate:
07/12/17Dr. Mercola Interviews Dr
Berichten Nederland
14/12/17Vanaf 2018 kies je zelf j
11/12/17Inloop avond morgen (dins
09/12/17Kamervragen over EMV en e
08/12/17Enschede wil proeftuin zi
07/12/17Gezondheidsraad: Bij mobi
Berichten België
01/12/17Belgische campus krijgt b
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
Berichten Internationaal
14/12/17California DPH Guidelines
11/12/17Frankrijk verbiedt mobiel
04/12/17Massachusetts State House
03/12/17Samsung Heeft Test Met 5G
Ervaringen | Appellen/oproepen
13/12/17NETGEAR en NB-IoT ervarin
06/12/17A young man and his rathe
05/12/17Ziek door wifi-straling:
Onderzoeken
08/12/17Study Shows Dramatic Diff
07/12/17CELL TOWERS & ANTENNAS—
03/12/17Disturbing Honeybees’ B
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal van een inwoner van Alphen aan de Rijn    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal van een inwoner van Alphen aan de Rijn
donderdag, 25 juni 2015 - Dossier: Ervaringen burgers


Ontvangen 22 juni 2015, mail aan de gemeente

Dank u wel voor uw email aan ons verzonden.
Het klopt dat ik met regelmaat niet thuis woon.
Wanneer ik een poosje thuis ben, ben ik letterlijk en figuurlijk opgebrand.
Mijn huid is zo pijnlijk wat doortrekt naar de spieren.
Thuis is er zoveel lawaai in mijn hoofd met uitschieters van harde hoge fluittonen die oorpijnaanvallen geven.
Ik had u al een mail toegezonden waarin ik vraag om een afspraak met een GGD arts zodat wij aanvragen kunnen doen voor aanpassingen in onze woning. Wij hebben de afgelopen jaren zoveel kosten gehad, o.a. reiskosten, vervoer naar het platteland voor lichamelijk herstel van de huid die letterlijk kapot brand, zonder lawaai in het hoofd kunnen slapen want thuis ben ik bijna dag en nacht op.
Mijn brandzenuwpijnen begonnen eind februari 2014 na de plaatsing van de UMTS masten en in juli 2014 na de plaatsing van velen LTE masten rond onze wijk kon ik niet meer buiten wandelen, of er gloeiend heet water over mij gegooid wordt.
In de buurt van masten krijg ik zware tik geluiden in mijn hoofd.
Als onze buren hun draadloze communicatie gebruiken lopen de magnetische velden rond onze elektronische apparaten zo hoog op dit ondanks dat de groepen in de meterkast zijn uitgeschakeld. Dan kan ik het in mijn keuken niet uithouden van de pijn. Omdat wij een beginwoning hebben en alle kabels van de wijk voor en langs ons huis lopen zijn de magnetische velden hoog en sterk wisselend. Zoals de directeur van KPN uitlegt op Youtube: Hoe werken zendmasten,
gaat 80% van de draadloze communicatie door ons stroomnetwerk.
Dus waarschijnlijk ben ik in de loop der jaren overgevoelig geworden door stroom daar een begin woning sterk wisselende EM velden heeft naar gelang het stroomgebruik van de buurt om ons heen. Nu nog meer sterker wisselende magnetische velden naar gelang de draadloze communicatie van de buren ondanks dat onze groepen in de meterkast uit staan. Dus na vieren en in het weekend, vakantietijd is het voor mij een hel om thuis te zijn. Mijn huid gaat bloeden, blauwe plekken, oren schelpen scheuren kapot. Nu woensdag wordt mijn kleinzoon geboren, en op 16 aug. Zijn mijn man en ik 40 jaar samen, ik hoop werkelijk dat de lieve Heer mij daarna thuis haalt.
De gemeente Alphen aan den Rijn heeft ons dorp omgetoverd tot een 24 uur werkende magnetron.

Het gebouw waarop de UMTS en LTE masten staan is nu leeg en staat te huur.
Geen wonder, een kantoor heeft velen elektronische apparaten die bij afname en toename van de masten sterk wisselende magnetische velden geven die voor een scala aan klachten zorgen maar ook apparatuur dat spontaan kapot gaat door overbelasting aan Hoog EM.

Even wat anders:
De straling in onze wijk zou niet te hoog zijn:
In 2007/2008 hebben de slaapkamer van onze dochter Samantha opgeknapt.
Toen hebben wij dure kwaliteit mat folie op de ramen geplakt, een goede kwaliteit en UV bestendigd.
De folie bleef altijd mooi, kon gewoon ramenlappen, kwam geen vocht onder, e.t.c.
In Maart 2014 wilde ik deze slaapkamer een grote buurt geven omdat in April onze kleindochter geboren zou worden dus met wat aanpassingen een mooie kinderkamer maken. Ik kon maar kleine poosjes op de kamer zijn i.v.m. de enorme brandzenuw pijnen. Ramen lappen was uitermate pijnlijk. De folie was nog steeds in goede staat.
Vanaf de nazomer 2014 begon de folie op de ramen meer en meer te verkleuren en is in een half jaar tijd geheel ingebrand op het glas. Straling niet te hoog. Na al die jaren mooie folie en na plaatsing van masten ingebrand.
Buren die voor ons wonen hadden ook deze raamfolie, nog niet zo lang op de ramen en ook geheel bruin, oranje ingebrand.

Ik was een redelijk gezond, actieve en creatieve vrouw: www.resalttha.com onze opgerichte stichting.
Ik heb zoveel om voor te leven maar ik heb geen leven.
Waarom kan ik bij mijn en vrienden in Apeldoorn, Deventer, Hoogeveen, Barneveld wel heerlijk buiten wandelen waarom zijn in velen plaatsen in Nederland niet zoveel mastenparken zo dicht bij elkaar als in Alphen aan den Rijn.
Waarom in Alphen aan den Rijn ook net als in velen andere steden wijkmasten plaatsen en particulier verhuur van masten verbieden. Het moet een gemeente beleid zijn, niet van particulieren, woningbouw en kerken die maandelijks veel geld ontvangen voor het plaatsen van een mast.

1. HRPP glas in huiskamer, keuken en voordeur.

2. Ons Auping bed met een spiraalbodem gaf sterke wisselende magnetische velden( kompas bleef uitslaan) dus aanschaf van een houten bed.

3. Zoveel mogelijk kabels verwijderd en of vervangen.

4. Apparatuur verwijderd en of losgekoppeld van het stroomnet.

5. Een kant van de huiskamer, voor de TV, een geaard stopcontact gemaakt. (geaarde stekkers horen in een geaard stopcontact. Onze huizen zijn alleen in keuken en douche geaard.

6. Nieuwe huis telefoon aangeschaft zonder straling. (geen dect telefoon, die straalt dag en nacht)

7. Aanschaf en aanpassing Caravan, om lichamelijk te kunnen herstellen met huurkosten staanplaats.

8. De kosten van ongeveer 20.000 km auto rijden per jaar zodat mijn man en ik bij elkaar kunnen zijn.

9. Kosten voeding en mineralen om het immuunsysteem proberen sterk te houden.

10. Vervoerskosten ziekenhuizen voor onderzoek van mijn electroziekte EHS

11. Kosten van eigen risico i.v.m. de velen zalven voor mijn huid en pijnstilling

12.Geaarde overkapping in de tuin zodat ik even een poosje buiten kan zitten zonder te veel branderige zenuwpijnen.



Aanpassing van woning, kosten die nog gemaakt moeten worden:

1. Aan de voorkant slaapkamer (meeste straling) en douche dubbel glas met HRRPP glas (straling werend)

2. Straling werend vitrage boven en rondom het bed.

3. Drie lagen koolstofverf, geaard, tussen ons en de buren (huiskamer en slaapkamer)

4. Huiskamer en slaapkamer moeten stopcontacten geaard worden.

5. De uitvoering kosten op advies van een woon- bouwbioloog. (www.stichtingehs.nl)

Daarom willen wij een gesprek met een GGD arts, ik heb papieren dat mijn klachten niet psychiatrisch gerelateerd kunnen worden daar er een groot verschil is met bloeddruk, huid ,zeer pijnlijke oorklachten en sterk schommelde glucose als ik thuis woon of daar waar weinig mensen wonen en dus ook weinig masten zijn.

De vriendelijke groeten uit een wifi vrij huis (met uitzondering van 20 buren en masten)


Mevr. G. van Breda

Tel: 0172-444955: (soms tijdelijk even thuis)

GSM staat uit, alleen sms, af en toe doe ik hem aan om te kijken of iemand sms heeft gestuurd.

Met toestemming geplaatst, een heel herkenbaar en schrijnend verhaal.
Met als toevoeging nog een stuk tekst van de gemeente:


Van de Omgevingsdienst West Holland kreeg ik onderstaande reactie op uw vraag over de UMTS masten. Tijdens ons gesprek gaf u aan dat het beleid van de gemeente Alphen aan den Rijn, anders is dan bijvoorbeeld in Apeldoorn of Deventer, waar mevrouw geen klachten heeft. Bij de Omgevingsdienst heb ik de vraag neergelegd of dit klopt. De omgevingsdienst reageert als volgt:

Langs de Eisenhowerlaan, nabij Lemelerberg en Cauberg staan volgens het antenneregister meerdere zendinstallaties. De afstand van deze zendinstallaties tot de woning van mevrouw is ca. 150 meter. Voor de zendmasten is in het antenneregister een veilige afstand aangegeven in de orde van grootte van 5 meter. De woning van mevrouw ligt daar ruim buiten.

5 meter, zou leven in een magnetron ook veilig zijn?

Commentaar/aanvulling van een lezer:
Mevrouw kan rechtstreeks contact opnemen met de GGD in haar regio (provincie).
Ik heb dat ook gedaan en ze zijn tweemaal geweest; erkenden het probleem.
Oplossen van dat probleem kan men niet van de GGD verwachten.
Daarvoor is dat instituut te loyaal aan 'lugubers'.
Maar open mond van verbazing, heeft het geleverd!
En ik heb nog steeds contact met de contact-persoon.
Niet dat het veel helpt, maar wel ontdekt dat ie StopUMTS volgt.
En dát vind ik een goede zaak!


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer