StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
10/06/17Zonnepanelen: straling va
08/06/17Informatieve voorlichting
Artikelen
23/06/17EU-hof: Vaccin kan ziekte
20/06/17Overleg ECERI en WHO o
20/06/17Here's How Dirty Electric
20/06/17Canadian Study Finds C
20/06/17Smart cities, 5G and EMF
19/06/17WiFi in Schools - The Fac
Berichten Nederland
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
20/06/17Smartphone op school: str
19/06/17Voorschoten: Gemeente kom
15/06/17Epe: Verwarring over zend
Berichten België
30/05/17Kaartlezer verdwijnt, mob
24/05/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
11/06/17Engeland: 2 Ripon Childre
09/06/17Phonegate: French Gove
08/06/17Engeland: A Charity Could
05/06/17USA: Sacramento e.a. toek
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
27/05/17Mobile phone use and risk
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
02/06/17Nurse with rare brain dis
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaring: goede werkgever    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaring: goede werkgever
zondag, 12 oktober 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Graag ondersteun ik de actie voor witte zones on Nederland.

Ik heb al een jaar of zeven last van straling. Ik heb echter geen woonplek in Nederland kunnen vinden waar geen straling is.
Ik heb nog steeds wel een baan, omdat mijn werkgever de dect heeft verwijderd, en de wifi heeft geweerd.
Vaak ben ik liever op mijn werk dan thuis. Vooral ´s nachts als ik niet kan slapen door de wifi, mobieltjes en smartphones van de buren.
Mijn ervaring is dat het door anderen, zoals de buren, niet in te voelen is hoe het is als je er niet tegen kunt.
Daarom zou juist de overheid hierin een rol moeten vervullen, en moeten staan op gedegen onderzoek met als vertrekpunt de ervaringen van stralingsgevoelige mensen.
Tot zolang dit niet gebeurd is, zouden stralingsgevoelige mensen in staat moeten worden gesteld om gewoon normaal te kunnen wonen en leven.
Witte zones instellen zou haalbaar moeten zijn.

H.B.
(naam bij redactie bekend)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer