StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
20/03/17Meetspecialisten, meet
16/03/17Plaatsing zendmasten en g
Artikelen
30/03/17Hoe blauw licht van je sm
25/03/17De slimme meter als spion
24/03/17Video over de gevaren van
24/03/17Voordracht Hugo Schooneve
23/03/17COMPILATIE: Maatregelen v
23/03/17Google Glass Alert: Po
Berichten Nederland
28/03/17Overijssel: Leegstaande b
27/03/17Bilthoven: Hoorzitting ze
26/03/17‘12.000 doden, we moete
26/03/17Maurice de Hond stapt noo
22/03/17SOLK: bericht op facebook
Berichten België
18/03/17Proximus lanceert 4,5G in
09/02/17Lezing: Elektrosmog - De
Berichten Internationaal
23/03/17USA: Massachusetts Cel
23/03/17USA: Seventeen Ohio Ci
23/03/17Filipijnen: Community res
22/03/17Bangladesh: A mobile t
Ervaringen | Appellen/oproepen
28/03/17Met vacantie; ervaringsve
19/03/17Hong Kong residents urge
06/03/17Mother Warns Women Not to
Onderzoeken
30/03/17Recent Research on WiFi E
24/03/17Combined biological and h
20/03/17High radiofrequency radia
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/03/17'Staat moet verantwoordel
28/02/17USA: Judge Rules Californ
28/01/17Oostenrijk: Een burgemees
Oproepen
22/04/17Stichting EHS: Landelijke
08/04/17CURSUS: Straling meten
27/03/17Lezing over Kanker in Haa
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
05/03/17Brief aan de gemeente Epe
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een ervaring en een vraag (stotteren)    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een ervaring en een vraag (stotteren)
zondag, 10 augustus 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: mail van een lezer
8 aug 2014

Ik ben op zoek naar informatie / een onderzoek over stotteren/spraakstoornissen als gevolg van straling.
Ik heb op uw site gezocht en op diverse links geklikt, maar ik kon er niets over vinden.

Kunt u aangeven of een kind kan gaan stotteren door straling?
We waren op vakantie en mijn zoontje van 3,5 is gaan stotteren van de ene op de andere dag. We leven thuis in een stralingsvrij huis en op vakantie was er wifi + straling.
Ik vermoed een verband, maar ik wil graag weten of dit ook werkelijk kan ontstaan en of daar onderzoek naar is gedaan.

C. (naam bij StopUMTS bekend)

Antwoord StopUMTS:

Concentratieverlies, hoofdpijn, oorpijn zijn bekend, stotteren en spraakstoornissen niet. Concentratieverlies kan wel met duidelijk praten en formuleren te maken hebben. .................

Vraag:

Zijn er lezers met soortgelijke ervaringen?

Op 10 aug. eerste antwoord:

Ik heb er ervaring mee. Ik heb zowat alles mogen ervaren wat er met je gebeurt door straling. Helaas, maar ook dankbaar dat ik het allemaal zo duidelijk heb gehad. En ja ook ik merkte dat ik niet goed meer kon praten, het haperde, stokte. Doodeng, maar ik linkte het gelijk aan alles wat me overkwam. Mijn problemen zijn nu opgelost. Ik kan er dus volmondig JA op antwoorden, je kan gaan stotteren.
M.



Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer