StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
08/12/17Plugable Ethernet For Tab
06/11/17Beschermen tegen de ra
Artikelen
13/12/17The Importance of Electro
13/12/17Cell Phone Brain Cancer â
12/12/17Verslaving aan smartphone
08/12/17Guiding hands; een goed v
08/12/17Guest Blog “Phonegate:
07/12/17Dr. Mercola Interviews Dr
Berichten Nederland
14/12/17Vanaf 2018 kies je zelf j
11/12/17Inloop avond morgen (dins
09/12/17Kamervragen over EMV en e
08/12/17Enschede wil proeftuin zi
07/12/17Gezondheidsraad: Bij mobi
Berichten België
01/12/17Belgische campus krijgt b
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
Berichten Internationaal
14/12/17California DPH Guidelines
11/12/17Frankrijk verbiedt mobiel
04/12/17Massachusetts State House
03/12/17Samsung Heeft Test Met 5G
Ervaringen | Appellen/oproepen
13/12/17NETGEAR en NB-IoT ervarin
06/12/17A young man and his rathe
05/12/17Ziek door wifi-straling:
Onderzoeken
08/12/17Study Shows Dramatic Diff
07/12/17CELL TOWERS & ANTENNAS—
03/12/17Disturbing Honeybees’ B
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een ervaring en een vraag (stotteren)    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een ervaring en een vraag (stotteren)
zondag, 10 augustus 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: mail van een lezer
8 aug 2014

Ik ben op zoek naar informatie / een onderzoek over stotteren/spraakstoornissen als gevolg van straling.
Ik heb op uw site gezocht en op diverse links geklikt, maar ik kon er niets over vinden.

Kunt u aangeven of een kind kan gaan stotteren door straling?
We waren op vakantie en mijn zoontje van 3,5 is gaan stotteren van de ene op de andere dag. We leven thuis in een stralingsvrij huis en op vakantie was er wifi + straling.
Ik vermoed een verband, maar ik wil graag weten of dit ook werkelijk kan ontstaan en of daar onderzoek naar is gedaan.

C. (naam bij StopUMTS bekend)

Antwoord StopUMTS:

Concentratieverlies, hoofdpijn, oorpijn zijn bekend, stotteren en spraakstoornissen niet. Concentratieverlies kan wel met duidelijk praten en formuleren te maken hebben. .................

Vraag:

Zijn er lezers met soortgelijke ervaringen?

Op 10 aug. eerste antwoord:

Ik heb er ervaring mee. Ik heb zowat alles mogen ervaren wat er met je gebeurt door straling. Helaas, maar ook dankbaar dat ik het allemaal zo duidelijk heb gehad. En ja ook ik merkte dat ik niet goed meer kon praten, het haperde, stokte. Doodeng, maar ik linkte het gelijk aan alles wat me overkwam. Mijn problemen zijn nu opgelost. Ik kan er dus volmondig JA op antwoorden, je kan gaan stotteren.
M.



Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer