StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
10/06/17Zonnepanelen: straling va
08/06/17Informatieve voorlichting
Artikelen
23/06/17EU-hof: Vaccin kan ziekte
20/06/17Overleg ECERI en WHO o
20/06/17Here's How Dirty Electric
20/06/17Canadian Study Finds C
20/06/17Smart cities, 5G and EMF
19/06/17WiFi in Schools - The Fac
Berichten Nederland
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
20/06/17Smartphone op school: str
19/06/17Voorschoten: Gemeente kom
15/06/17Epe: Verwarring over zend
Berichten België
30/05/17Kaartlezer verdwijnt, mob
24/05/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
11/06/17Engeland: 2 Ripon Childre
09/06/17Phonegate: French Gove
08/06/17Engeland: A Charity Could
05/06/17USA: Sacramento e.a. toek
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
27/05/17Mobile phone use and risk
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
02/06/17Nurse with rare brain dis
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een ervaring en een vraag (stotteren)    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een ervaring en een vraag (stotteren)
zondag, 10 augustus 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: mail van een lezer
8 aug 2014

Ik ben op zoek naar informatie / een onderzoek over stotteren/spraakstoornissen als gevolg van straling.
Ik heb op uw site gezocht en op diverse links geklikt, maar ik kon er niets over vinden.

Kunt u aangeven of een kind kan gaan stotteren door straling?
We waren op vakantie en mijn zoontje van 3,5 is gaan stotteren van de ene op de andere dag. We leven thuis in een stralingsvrij huis en op vakantie was er wifi + straling.
Ik vermoed een verband, maar ik wil graag weten of dit ook werkelijk kan ontstaan en of daar onderzoek naar is gedaan.

C. (naam bij StopUMTS bekend)

Antwoord StopUMTS:

Concentratieverlies, hoofdpijn, oorpijn zijn bekend, stotteren en spraakstoornissen niet. Concentratieverlies kan wel met duidelijk praten en formuleren te maken hebben. .................

Vraag:

Zijn er lezers met soortgelijke ervaringen?

Op 10 aug. eerste antwoord:

Ik heb er ervaring mee. Ik heb zowat alles mogen ervaren wat er met je gebeurt door straling. Helaas, maar ook dankbaar dat ik het allemaal zo duidelijk heb gehad. En ja ook ik merkte dat ik niet goed meer kon praten, het haperde, stokte. Doodeng, maar ik linkte het gelijk aan alles wat me overkwam. Mijn problemen zijn nu opgelost. Ik kan er dus volmondig JA op antwoorden, je kan gaan stotteren.
M.



Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer