StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
14/05/17Belpomme: website van ...
11/05/17Toon : de 'slimme' thermo
Artikelen
23/05/17Electromagnetic Hypersens
23/05/17Children and EHS
23/05/17How Cellphones Can Cause
21/05/17Mobile phones : Are the c
20/05/17Vaccinated vs. Unvaccinat
20/05/17Oorzaken, effecten en 'op
Berichten Nederland
23/05/17Piek in melding asbestsla
22/05/17Lezing over gevaren bij d
19/05/17Amsterdam: Bewoners Rozen
19/05/17Utrecht: Motie Zendmas
19/05/17Geen zendmast in Noordbro
Berichten België
06/04/17Overgevoelig aan straling
03/04/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
13/05/17Australie: Slimme meters
08/05/17USA: CA Senate SB-649 Apr
30/04/17Wi-fi OFF Switches Instal
30/04/17Frankrijk: 74 branden ver
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/05/17Being Electrosensitive (i
28/04/17Zoektocht van een elektro
07/04/17Eight-Year-Old Second Gra
Onderzoeken
21/05/17How Wireless Technologies
17/05/17Increasing levels of sali
13/05/17Mobile phone use and glio
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
30/04/17Belasting advies: afscher
27/04/17Another Italian brain tum
21/04/17Italian court rules mobil
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
19/05/17Lezing Straling en Gezond
09/05/17Lezing in Epe (Gelderland
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
21/05/17Brief naar de Koning
21/05/17Brief naar de Fractievoor
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal
woensdag, 28 mei 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: lezer van StopUMTS
28 mei 2014


Beste L..... ,

Sorry dat het zo lang heeft geduurd.

................................

Een andere situatie; Omdat mijn elektriciteitsmeter verschrikkelijke herrie maakte heb ik na lang discussiëren en meerdere bezoeken van energiebedrijf en netwerkbeheerder en nadat ik telkens mijn verhaal over EHS deed, een andere meter gekregen.

Op mijn nadrukkelijk vermelden van het probleem en dat ik geen slimme meter geplaatst wilde hebben, kreeg ik een, je raad het al, slimme meter.
Ik moest het eerst maar proberen. Omdat ze mij al meerdere malen hadden laten weten dat dit een raar verhaal is en er niets anders mogelijk is dan een slimme meter, voelde ik mij behoorlijk onder druk gezet!
Ongeveer een uur na het plaatsen van de meter voelde ik dat er een stoorzender aanwezig was en dat resulteerde in het krijgen van vreselijke hoofdpijn en misselijkheid en duizeligheid.

Omdat, hoe langer ik thuis bleef, hoe erger het werd, ben ik de verdere dag naar buiten gegaan en die nacht in het huis van een vriendin gaan slapen. Gelukkig werden de klachten vrij snel minder.
Echter, toen ik de volgende dag, in de hoop dat mijn klachten over waren terug kwam, kwamen ook de klachten terug en kreeg ik ook last van hartritmestoornissen. Ik wist mij van ellende geen raad, ik kan al regelmatig niet thuis zijn vanwege alle omliggende masten, maar nu was alles vele malen heftiger.
Ik ben die dag de hele dag aan het bellen geweest met de bedrijven Eneco en Stedin. Toen bij hen blijkbaar duidelijk was dat het menens was en `ik dreigde met afsluiting` van mijn kant`, werd mij verteld dat zij de oude meters nog in het depot bewaarden. Ik zou een oude gereviseerde analoge meter krijgen!!
De monteur die hem, de volgende dag pas, kwam plaatsen, vond het vreemd zo'n oude meter te moeten aansluiten in plaats van, zoals hij tegenwoordig altijd deed, een slimme meter.
Hij vroeg: ''U heeft zeker last van de straling hè''.
Waarop ik vroeg of hij dit vaker tegenkwam. Dat was zeker het geval volgens hem.

Omdat dit verhaal anderen kan helpen mag het, anoniem wel worden geplaatst.

Met vriendelijke groet,
W.
(naam bij de redactie bekend)

En hier kwam nog een ervaringsverhaal op:

W moet gewoon zijn hakken in het zand zetten en een domme meter eisen.
Ik heb dit 2 keer meegemaakt ,

de eerste bij mijzelf, de monteur had die niet bij zich, poppetje weggestuurd met de mededeling dat hij die gewoon bij zich hoort te hebben, 2 minuten later ging de bel hij had er toch nog een gevonden in de auto, ja ja .

2de keer bij een vrouw waar ik wat mantelzorg doe,daar stonden ze met zo`n meter voor de deur.
Gelukkig belt ze mij als ze iets niet snapt.
Precies de zelfde K smoes als bij mij, haar de opdracht gegeven de man weg te sturen, waarna ook hij terug kwam met de l*l smoes ik heb er nog een gevonden.

op je strepen staan dus.

Groeten ,
M.
(naam eveneens bekend bij de redactie)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer