StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
24/06/17ICNIRP Guidelines 1998 en
10/06/17Zonnepanelen: straling va
Artikelen
27/06/17COMPILATIE: Maatregelen v
27/06/1710 redenen om je iPhone w
27/06/175G communicatie – Voors
23/06/17EU-hof: Vaccin kan zie
20/06/17Overleg ECERI en WHO o
20/06/17Here's How Dirty Electric
Berichten Nederland
27/06/17Blauhús krijt foarearst
27/06/17Radygo vraagt patent aan
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
20/06/17Smartphone op school: str
Berichten België
26/06/17Voorstel van resolutie vo
24/06/1740 procent van acht- en n
Berichten Internationaal
26/06/17WHO Radiofrequency Rad
11/06/17USA: 2 Ripon Children Dia
09/06/17Phonegate: French Gove
08/06/17Engeland: A Charity Could
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
26/06/17136 Studies Showing Healt
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
27/06/17Arrest van Europese Hof v
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam
woensdag, 26 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Amsterdam 19 maart 2014

Geachte heer Vriens,

Via Maria van Tongeren werd ik attent gemaakt op de site stopumts.nl en mijn verhalingsverhaal op te sturen.
Sinds drie jaar ben ik elektrohypersensitief en lid van de stichting EHS.
Heb van alles geprobeerd om van de bromzoem door mijn hoofd en trillingen door mijn lijf af te komen (technisch en alternatief)
Biologisch onderzoek: hersenscan – bloed – EEG en oorarts; geen afwijkingen gevonden. Op verzoek van de huisarts van het Riagg - een keer geweest: mevrouw is niet gek.
Woon al sinds 1985 in dezelfde (Atelier)woning in Amsterdam Oost in de buurt van spoorweg en verkeersweg – nooit last van gehad en drie jaar geleden begon ik trillingen door de vloer te voelen door lijf en hoofd (blauwe plekken gevoel) en vooral in bed extreem last op hoofd en ook hartkloppingen
Er staat een UMTS mast op het bejaardentehuis (sick) in de gemeenschappelijke binnentuin, die hoog bij mij binnen straalt – heb de ramen afgeschermd met gaas. Nu i.p.v vijf lichtjes drie (op de meter) maar ik voel het nog steeds trillen. Met (kabel)radio en tv aan een resonerende brom door de muur extra.
Via de Stichting Laagfrequent geluid kreeg ik een cd met witte ruis toegestuurd (Universiteit Groningen) en aangepaste oordoppen. Het energetisch geluid gaat er dwars doorheen – helpt helemaal niet.
In het boek van Gabriel Visser ‘De schaduwzijde van draadloze communicatie’ las ik dat vooral WiFi het geluid versterkt – al die frequenties door elkaar heen!
Bij de pinautomaat voel ik trilling - in de tram voel ik steken door mijn hoofd van de mobielverslaafden; na een half uurtje internetten in de bibliotheek een tintelende hand – Autogeronk en motoren hoor je in het park doorronken.
Mijn internet pc en ecodect het huis uit gedaan en nog last van de WiFi van de buren uit de omliggende flats.
Slapeloosheid, stress en evenwichtsstoornis bij mensen met WiFi in huis.
Prorail – de Gemeente – de GGD – de woningbouw – de pers. Ze doen niets
De providers hebben zich ingedekt voor schadeclaims. Lang leve de commercie en arme kinderen.

Dit is mijn verhaal
Vriendelijke groet van Elly Holzhaus
Pontanusstraat 26
1093 RZ Amsterdam


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer