StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
23/04/17Beschermen tegen de radio
23/04/17iPhone of iPAD bedraad aa
Artikelen
26/04/17Gedicht over masten en st
25/04/17EMV en de invloed op schi
25/04/17Piloten ziek door het ‘
25/04/17Incidence of glioblastoma
23/04/17History of microwave or r
21/04/17COMPILATIE: Maatregelen v
Berichten Nederland
26/04/17Lyme kost samenleving bij
26/04/17‘Digitalisme is net zo
23/04/17Bijdrage gevraagd voor vo
21/04/17NAM: Bestuurders NAM wach
20/04/17Tientallen medewerkers AZ
Berichten België
06/04/17Overgevoelig aan straling
03/04/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
25/04/17Frankrijk: plaatsen waar
23/04/17USA: Berkeley Cell Phone
20/04/17Athens Medical Associatio
19/04/17Europa: EU bereikt akkoor
Ervaringen | Appellen/oproepen
07/04/17Eight-Year-Old Second Gra
05/04/17Haarlem: Boze flatbewoner
05/04/17Een Duitse natuurkunde ho
Onderzoeken
13/04/17Cancer is promoted by cel
12/04/17Johansson: Research showi
06/04/17Science Speaks Out About
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
21/04/17Italian court rules mobil
20/04/17NAM: Hof: toch strafrecht
18/04/17Fransen naar rechter om s
Oproepen
09/05/17Lezing in Epe (Gelderland
22/04/17Stichting EHS: Landelijke
08/04/17CURSUS: Straling meten
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
16/04/17Mail naar Marianne Thieme
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een positief ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een positief ervaringsverhaal
vrijdag, 21 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: www.facebook.com/pages/Straling-vervuilt-de-ether/243634865678722?ref=stream .
21 maart 2014


En hoe vaak komt zo iemand met de verkeerde diagnose in de verkeerde handen terecht... Even haar zelfgeschreven verhaal delen.

Ik ben sinds kort onder behandeling met shiatsu therapie bij Marloes van Mensvoort.

De klachten waarvoor ik kwam waren slecht slapen, duizeligheid, concentratieproblemen, diverse pijnklachten, vermoeidheid en druk op mijn ogen.

Na de tweede fijne shiatsu behandeling waarin ik steeds beter kon ontspannen attendeerde mijn therapeute mij op het stralingsgevaar van draadloze apparaten in huis zoals draadloze huistelefoon, draadloze router en mobiele telefoon.

Bij ons stond de draadloze router op de slaapkamer. Realiseerde me dat ik hier nu twee jaar woon en in deze twee jaar zijn mijn klachten sinds de plaatsing van de router begonnen en versterkt.
We hebben op advies van Marloes gelijk de router verplaatst van slaapkamer naar de woonkamer en onze volgende stap zal zijn hier een tijdschakeling er tussen te zetten om de router
's nachts uit te schakelen.
We hebben nu ook onze draadloze Dect telefoon vervangen voor een vaste telefoon en mobiele telefoons worden op tijd uit gezet.

Nu drie weken later is het resultaat werkelijk verbluffend! Iedere dag voel ik dat het steeds beter gaat en de klachten nemen nog steeds meer af.
Mijn nachtrust is met de dag beter geworden en duizeligheid is totaal verdwenen net als mijn goede concentratie welke ineens wel weer werkt.
Ik schrik er wel wat van, want het is echt erg duidelijk dat het grootste deel van deze klachten met de stralingsbronnen te maken hadden..!! en hoeveel mensen realiseren zich vast niet hoeveel negatieve stralingen er door draadloze apparaten vrij komen en wat het met je gezondheid kan doen zonder dat je het weet.

Ik voel door onze veranderingen in ieder geval weer een heel stuk beter en zit eindelijk weer goed in mijn vel.
Ik ben bijzonder blij met dit advies.

Monique van Bree

Een duidelijk herkenbaar verhaal.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer