StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
08/12/17Plugable Ethernet For Tab
06/11/17Beschermen tegen de ra
Artikelen
13/12/17The Importance of Electro
13/12/17Cell Phone Brain Cancer â
12/12/17Verslaving aan smartphone
08/12/17Guiding hands; een goed v
08/12/17Guest Blog “Phonegate:
07/12/17Dr. Mercola Interviews Dr
Berichten Nederland
14/12/17Vanaf 2018 kies je zelf j
11/12/17Inloop avond morgen (dins
09/12/17Kamervragen over EMV en e
08/12/17Enschede wil proeftuin zi
07/12/17Gezondheidsraad: Bij mobi
Berichten België
01/12/17Belgische campus krijgt b
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
Berichten Internationaal
14/12/17California DPH Guidelines
11/12/17Frankrijk verbiedt mobiel
04/12/17Massachusetts State House
03/12/17Samsung Heeft Test Met 5G
Ervaringen | Appellen/oproepen
13/12/17NETGEAR en NB-IoT ervarin
06/12/17A young man and his rathe
05/12/17Ziek door wifi-straling:
Onderzoeken
08/12/17Study Shows Dramatic Diff
07/12/17CELL TOWERS & ANTENNAS—
03/12/17Disturbing Honeybees’ B
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaring: Ernstige klachten na plaatsing zendmast    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaring: Ernstige klachten na plaatsing zendmast
woensdag, 12 februari 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


10 febr. 2014

Meer klachten in de buurt.

Beste ...........,

Sinds 2010 zijn de eerste klachten ontstaan. Het begon met druk op de oren en een nare stekende pijn in het achterhoofd en het continiue horen van een vervelende zoemtoon. Na een lange weg langs allerlei medische diciplines ,wat niets opleverde, op zoek in de alternatieve geneeswijze. Ondertussen aan de gemeente gevraagd of er nieuwe bedrijven in de buurt zijn gekomen die machines of airco's hebben draaien. De gemeente stuurt me door naar de milieudienst.

Er komen steeds meer klachten bij, vooral s'nachts. Het is alsof de zoemtoon mijn biologisch systeem overneemt.
Dat geeft hele nare klachten zoals: rillend van de kou wakker worden met een enorme hoge hartslag, dan weer oververhit wakker worden met nare nachtmerries, hevige pijn in achterhoofd met druk op de ogen, misselijk met maag en darmstoornissen, pijn en kramp in de onderbenen, pijn in gewrichten en spieren en een algeheel ziek gevoel.
Toen de milieudienst ingeschakeld. Deze komt langs om een geluidsmeting te doen. Alles wat meetbaar is ligt binnen de wettelijke normen. Daarna weer een klacht bij de gemeente ingediend en deze stuurt overdag twee milieuambtenaren om een rondje in de wijk te maken. Dat levert niets op want overdag is de zoem door alle dagelijkse bijgeluiden niet goed te horen. Dan zelf maar weer op onderzoek uitgegaan en er achter gekomen dat er in de buurt een zendmast bij is geplaatst en dat mijn klachten zijn begonnen nadat de eerste zenders in de zendmast in werking zijn getreden. In de loop van de jaren is er steeds meer zendapparatuur bijgekomen waardoor de hoeveelheid straling ook is toegenomen en mijn klachten ook. Intussen hebben wij ons huis laten doormeten en alles geaard en telefoon en computer weer aan de kabel. Wifi schakelen we uit als we het niet gebruiken. Ons huis is zo stralingsarm mogelijk maar tegen de ongevraagde straling van de zendmasten kunnen we ons niet wapenen en laat de politiek het afweten.
Op dit moment zijn er meer klachten van mensen in de wijk die s'nachts last hebben van de nare zoem die ieder uur harder gaat alsof ze volop staan te stralen. Dat zijn ook de momenten waarop veel mensen wakker worden en sommige mensen ervaren ook lichamelijke klachten. Nu is de milieudienst weer ingeschakeld en verzamelt alle klachten uit deze omgeving.
Ik woon al 35 jaar in dit huis maar de laatste 4 jaar zijn heel naar. ik heb inmiddels iedere nacht veel last en voel me moe. Overdag verdwijnen de klachten langzaam en kan ik redelijk functioneren. De kwaliteit van mijn leven is behoorlijk aangetast en ik voel me rechtenloos.
Ik blijf hopen op de bewustwording dat we met deze hoge stralingsnormen een groot gezondheidsrisico lopen.

Met vriendelijke groet,
Nel Kaandorp- Smit
Heiloo

PLaatsing op StopUMTS is toegestaan.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer