StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
20/03/17Meetspecialisten, meet
16/03/17Plaatsing zendmasten en g
Artikelen
23/03/17COMPILATIE: Maatregelen v
23/03/17Google Glass Alert: Po
20/03/17Profitability Versus Publ
20/03/17LED streetlights save cit
19/03/17‘Deze mensen zijn zó b
19/03/17Bad News about Cell Phone
Berichten Nederland
22/03/17SOLK: bericht op facebook
17/03/17Milieuklachten (zendmast,
17/03/17Aantal antenne-installati
15/03/17Blauwhuis: Dorpsbewoners
14/03/17KPN: veiligheidsdiensten
Berichten België
18/03/17Proximus lanceert 4,5G in
09/02/17Lezing: Elektrosmog - De
Berichten Internationaal
23/03/17USA: Massachusetts Cel
23/03/17USA: Seventeen Ohio Ci
23/03/17Filipijnen: Community res
22/03/17Bangladesh: A mobile t
Ervaringen | Appellen/oproepen
19/03/17Hong Kong residents urge
06/03/17Mother Warns Women Not to
02/03/17Slimme meter verwijder
Onderzoeken
20/03/17High radiofrequency radia
20/03/17Evaluation of Mobile P
13/03/17Evaluation of SAR as a Do
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/03/17'Staat moet verantwoordel
28/02/17USA: Judge Rules Californ
28/01/17Oostenrijk: Een burgemees
Oproepen
08/04/17CURSUS: Straling meten
27/03/17Lezing over Kanker in Haa
13/03/17Heeg (Friesland) : Uitnod
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
05/03/17Brief aan de gemeente Epe
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden
vrijdag, 07 juni 2013 - Dossier: Ervaringen burgers


7 juni 2013

Naar aanleiding van dit artikel:
Artikelen/7493/gezondheidsraad_geen_duidelijk_bewijs_voor_verband_tussen_hersentumoren_en_langjarig_mobiel_bellen . :

Waar de Nederlandse gezondheidsraad eens werk van moet maken is dit:

Wij worden vandaag de dag stiekem aan van alles blootgesteld zonder te beseffen wat dat met ons doet.
Er zou eens moeten worden gesproken met goede woonbiologen om in kaart te brengen wat er zoals speelt.
Iedereen heeft het over zijn eigen product wat net aan de maximale grens van beïnvloeden leunt.
Maar waar niet of nauwelijks naar gekeken wordt is wat de gemiddelde Nederlander in huis heeft.
Wat voor meerwaarden zou dat hebben voor veel Nederlanders.

Neem nu mijzelf. Ik schijn dus extra overgevoelig te zijn voor gepulste
elektromagnetische velden.
Het medische systeem in Nederland weet van toeten of blazen!
Dus kunnen zei mij niet verklaren wat de oorzaak hiervan is.
Tussen mijn oren zit het in ieder geval niet. (DSM IV 100)

Bij onderzoeken is gezien dat mijn bloed sterk reageert op deze radio golven. Al na 6 minuten. Na 30 minuten ziet dat eruit als van iemand met kanker onder de leden.

Ik ben er omdat je er met het medische systeem niet uitkomt zelf aan de gang gegaan. En gelukkig heb ik verstand van radiogolven en electronica.
En heb mijn woning verbouwd met als gevolg een stralingsreductie van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,4 uW/m2 in mijn slaapkamer.
En van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,7 in de rest van mijn woning.

Daarvoor was ik niet in staat te werken. Nu doe ik dat na deze renovatie van de woning (2006) sinds 2010 weer. Eerst aantal uren per dag. En nu weer volledig. En soms wel 60 uren in de week.

Ik noem voor de verbouwing Fase A en na de verbouwing fase B
Ik kom heel veel mensen tegen in Nederland die in fase A rond lopen en zich geen raad meer weten.
Want met het medische systeem die hier niets van begrijpt komen ze er niet uit.
Terwijl het probleem zo simpel is, en de oplossing nog simpeler.

Dit is de schuld van de Nederlandse gezondheidsraad.

Daar zitten mensen die het moeten weten, en de Nederlandse bevolking CQ regering moeten voorlichten.

Zoniet! Moeten deze mensen die zelf een bedrijf hebben in de telecom sector opstappen.
En moeten er neutrale mensen voor in de plaats komen.

Vriendelijke groeten,
naam bij de redactie bekend


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer