StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
10/06/17Zonnepanelen: straling va
08/06/17Informatieve voorlichting
Artikelen
20/06/17Overleg ECERI en WHO o
20/06/17Here's How Dirty Electric
20/06/17Canadian Study Finds C
20/06/17Smart cities, 5G and EMF
19/06/17WiFi in Schools - The Fac
18/06/17Bees, Butterflies And
Berichten Nederland
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
20/06/17Smartphone op school: str
19/06/17Voorschoten: Gemeente kom
15/06/17Epe: Verwarring over zend
Berichten België
30/05/17Kaartlezer verdwijnt, mob
24/05/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
11/06/17Engeland: 2 Ripon Childre
09/06/17Phonegate: French Gove
08/06/17Engeland: A Charity Could
05/06/17USA: Sacramento e.a. toek
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
27/05/17Mobile phone use and risk
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
02/06/17Nurse with rare brain dis
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep vertelt over zijn ervaringen.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep vertelt over zijn ervaringen.
woensdag, 04 april 2012 - Dossier: Ervaringen burgers


De redactie van Stopumts ontving op 4 april 2012 onderstaande brief van een voormalig hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep in Hilversum. De brief is zo interessant omdat uit onverdachte bron waarnemingen blijken die Dr. Erwin Schliephake in 1929 ook al waarnam bij enkele van zijn medewerkers:

Waarom ik Stopumts altijd lees en welke ervaringen ik heb met hoogfrequent?

Ik ben bijna 9 jaar gepensioneerd en heb geruime tijd gewerkt als
hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep in Hilversum.

Op mijn werk werd door een collega wel eens analoog zenders van 10 tot 100
Watt met er naast de antenne getest en gemeten.( de frequentie lag tussen
de 40 en 300 Mhz).
Ik kon daar niet tegen, voelde me onprettig worden en een paar kamers
verder op, was het onprettige gevoel weer weg.
Als ik dit werk moest doen dan zorgde ik dat de buitenantenne of een dummy
aan de zender zat en dan voelde ik niets.

Het digitale tijdperk voor zenders heb ik niet meegemaakt, omdat ik het
bedrijf eerder verlaten heb via een sociaal plan vanwege een reorganisatie.
Wel blijf ik veel belangstelling houden voor het hoogfrequent gebeuren.

Later toen de dect-telefoons op de markt kwamen, heb ik ook zo'n telefoon
gekocht, niet wetende hoe die telefoon werkte. Het basisstation stond naast bank, waar ik veel zat. Na een tijdje viel me op, dat ik het niet prettig vond om naast het
basisstation te zitten.

Ik ben me gaan verdiepen in de werking van de dect-telefoon en toen werd me
duidelijk, dat er een constant hoogfrequent pulserend veld was rondom het
basisstation, dag en nacht. Daar zat ik dus in en vandaar het onprettig gevoel.
Ik heb de dect-telefoon de deur uit gedaan en daarvoor in de plaats een analoge looptelefoon gekocht.

Mijn mobieltje staat altijd uit, heb ik alleen voor noodgevallen. Internetten doe ik bedraad. Ik heb een meetkastje, dat ik de straling kan meten en zolang in huis 1 tot 3 groene ledjes branden vind ik het prima. Soms branden ook de rode ledjes, maar dat is binnen een halve meter van de muren van de buren, daar heb ik geen last van.

Ik maak me wel zorgen, als ik gedwongen word tot het nemen van een slimme meter. Nu is het nog niet zover, maar het moment dat elk huis hiermee uitgerust wordt, komt wel dichterbij.


(Naam en adres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer