StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
06/11/17Beschermen tegen de ra
12/10/17Meetspecialisten, meet
Artikelen
16/11/17ADHD is meer een probleem
16/11/17Mobile phones cause letha
16/11/17Mt Nardi Wildlife Report
15/11/17Cell Phone Headaches –
14/11/1715.000 wetenschappers uit
14/11/17Stralingsbelasting en gel
Berichten Nederland
16/11/17Promotie van een psycholo
16/11/17Toename van klachten in N
14/11/17Aantal antenne-installati
13/11/17Vanavond 13 nov. in Radar
10/11/17Tweede Kamer: Kamervragen
Berichten België
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
24/10/17NMBS-baas Sophie Dutordoi
Berichten Internationaal
14/11/17De stralingsbelasting en
09/11/17Bill Gates and Steve Jobs
07/11/175G testing in the world
01/11/17USA: Supreme Court Rally
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/11/17Alice kan niet tegen stra
12/11/17Afscherming, voor sommige
05/11/17TV met WiFi; een ervaring
Onderzoeken
14/11/17Modeled and Perceived Exp
06/11/17Decreases in sleep durati
25/10/17Radiation from wireless t
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.
donderdag, 25 november 2010 - Dossier: Ervaringen burgers


Een ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.

Na een paar dagen, even bijtanken in de Achterhoek, op weg naar huis nog even langs onze dochter, schoonzoon en kleinkinderen..
Opa was die dag jarig en dat wilde we vieren met kinderen en kleinkinderen, die mooie tekeningen hadden gemaakt voor opa.
Normaal kunnen we daar een paar uurtjes vertoeven.

Maar deze keer bij binnenkomst voelde oma al dat het niet goed voelde. Eerst maar even zitten, kan ook van de autorit zijn. Maar het gevoel bleef.
Bij beide buren is er afgelopen weken een kindje geboren. Van te voren buren al ingelicht over gevaar van Dect babyfoon door onze dochter. Gewezen op stralingsarme babyfoons.

Toch maar een telefoontje naar de buren of de Dect babyfoon misschien aan staat.
Nee, wij hebben m uit was het antwoord, maar misschien de andere kant?
Eerst maar naar boven met de detector en ja hoor, bij het hoofdeind van de slaapplaats van kleine Bas van 3 jaar kwam de Dect babyfoon loeihard naar binnen.
Gebeld met de buurvrouw en ze heeft m voor ons uitgezet.

De afgelopen weken kroop kleine Bas van 3 jaar steeds bij papa en mama in bed.
Het werd voor ons op dat moment wel duidelijk waarom.
Toen we aan Bas vroegen, waarom ga je niet in je eigen bed slapen? Zei hij:
Ik heb steeds pringels in mijn hoofd als ik daar lig.
Opa, oma, dochter en schoonzoon keken elkaar aan.

Als je leest over een volwassen man in het ervaringsverhaal van 19/11 met prikkelingen in zijn hoofd. Wat knap van een 3-jarig kind wat niets weet van deze materie, maar toch zo feilloos kan aangeven pringels in mijn hoofd.
Wij weten inmiddels wat de effecten en gevolgen zijn.
Waarom wordt zon jong gezinnetje niet gewezen op de gevaren van een o.a Dect babyfoon.Waarom doet de overheid hier toch niets aan.

Kleine Bas kan nog weglopen naar een andere kamer, wat overigens niet voldoende is, maar zon klein kindje ligt en kan niets doen.
Je kan praten als Brugman maar heel veel mensen staan nog niet open voor dit probleem.

(Naam en emailadres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer