StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
21/09/17EHS en toch een smartphon
01/09/17WiFi vrije scholen (kaart
Artikelen
25/09/175G: Geschenk of infras
20/09/17IoT 5
20/09/17Harmonische vervorming
20/09/17Vitamin B17: The Greatest
19/09/17Burn-out (toename)
19/09/17Schildklierkanker, toenam
Berichten Nederland
28/09/17Nieuw boek: DE DRAADLOZE
21/09/17GGD Utrecht: een nieuw ge
20/09/17Ruimte in de ether voor 5
20/09/17De Impact-Academy en onze
18/09/17Vereniging tegen de Kwakz
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
21/09/17USA: Monterey County Proc
20/09/17USA: nieuwe 5G ellende: D
19/09/17USA: De jongeren van nu g
19/09/17USA: 5G opponents launch
Ervaringen | Appellen/oproepen
24/09/17Lichaamspanning en ele
18/09/17WiFi 2,4 GHz en 5 GHz; ee
18/09/17''Why I Don't Have a Mobi
Onderzoeken
20/09/17National Toxicology Progr
08/09/17Anxiety-like behavioural
07/09/17The mere presence of your
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
19/09/17USA situatie: WOZ waarded
10/09/17Rechter: Staat moet lucht
31/08/17InPower Movement: Early r
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/09/17EHS regionale contactdage
Folders
10/06/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.
donderdag, 25 november 2010 - Dossier: Ervaringen burgers


Een ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.

Na een paar dagen, even bijtanken in de Achterhoek, op weg naar huis nog even langs onze dochter, schoonzoon en kleinkinderen..
Opa was die dag jarig en dat wilde we vieren met kinderen en kleinkinderen, die mooie tekeningen hadden gemaakt voor opa.
Normaal kunnen we daar een paar uurtjes vertoeven.

Maar deze keer bij binnenkomst voelde oma al dat het niet goed voelde. Eerst maar even zitten, kan ook van de autorit zijn. Maar het gevoel bleef.
Bij beide buren is er afgelopen weken een kindje geboren. Van te voren buren al ingelicht over gevaar van Dect babyfoon door onze dochter. Gewezen op stralingsarme babyfoons.

Toch maar een telefoontje naar de buren of de Dect babyfoon misschien aan staat.
Nee, wij hebben m uit was het antwoord, maar misschien de andere kant?
Eerst maar naar boven met de detector en ja hoor, bij het hoofdeind van de slaapplaats van kleine Bas van 3 jaar kwam de Dect babyfoon loeihard naar binnen.
Gebeld met de buurvrouw en ze heeft m voor ons uitgezet.

De afgelopen weken kroop kleine Bas van 3 jaar steeds bij papa en mama in bed.
Het werd voor ons op dat moment wel duidelijk waarom.
Toen we aan Bas vroegen, waarom ga je niet in je eigen bed slapen? Zei hij:
Ik heb steeds pringels in mijn hoofd als ik daar lig.
Opa, oma, dochter en schoonzoon keken elkaar aan.

Als je leest over een volwassen man in het ervaringsverhaal van 19/11 met prikkelingen in zijn hoofd. Wat knap van een 3-jarig kind wat niets weet van deze materie, maar toch zo feilloos kan aangeven pringels in mijn hoofd.
Wij weten inmiddels wat de effecten en gevolgen zijn.
Waarom wordt zon jong gezinnetje niet gewezen op de gevaren van een o.a Dect babyfoon.Waarom doet de overheid hier toch niets aan.

Kleine Bas kan nog weglopen naar een andere kamer, wat overigens niet voldoende is, maar zon klein kindje ligt en kan niets doen.
Je kan praten als Brugman maar heel veel mensen staan nog niet open voor dit probleem.

(Naam en emailadres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer