StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
19/04/18Metaalkeuze ter behoeve v
08/03/18Boeken over EMV / stralin
Artikelen
21/04/18Report on National Toxico
20/04/18COMPILATIE: Maatregelen v
20/04/18Vaccins: International sc
19/04/18Scientific Research On 5G
16/04/18Deadly common combo produ
13/04/18Can Cell Phones Cause Fem
Berichten Nederland
21/04/18It’ers breken via web i
21/04/18Grote groei mobiele netwe
20/04/18Gezondheidsraad: Hoogspan
19/04/18Informatieavond over zend
16/04/18(Press release) Phonegate
Berichten België
03/04/18Teken de petitie tegen ve
29/03/18Huidkanker: “België he
Berichten Internationaal
22/04/18Scientific Hearing At The
19/04/18Huawei boss warns the pot
17/04/18Bulging Debt May Spell Tr
15/04/18Huidkanker: Incidentie in
Ervaringen | Appellen/oproepen
20/04/18Skin Cancer, Cell phones
14/04/18Video over straling thuis
11/04/185G en LED verlichting; sl
Onderzoeken
13/04/18Electromagnetic radiation
11/04/18Semi-quantitative proteom
26/03/18Aggressive Brain Tumors o
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
02/03/18Formal Complaint to the E
26/02/185G From Space & Santa Fe
23/01/18Reeks publicaties op juri
Oproepen
19/04/18Lezing: Smartphones, WiFi
07/04/18EHS Uitnodiging landelijk
29/03/18Bijeenkomst Klankbordgroe
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/04/18Brief naar Monique Beerla
04/04/18Volkskrant: e-mail naar d
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
TV met WiFi; een ervaring, maar niet zo'n fijne    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

TV met WiFi; een ervaring, maar niet zo'n fijne
zondag, 05 november 2017 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: Facebook site, ervaring van een bekende
27 okt. 2017

Ik had gisteren een ervaring met de aankoop van een nieuwe (Samsung) TV, die ik niemand wil onthouden!
De TV werd, tegen een geringe meerprijs, thuisbezorgd en door een deskundige geïnstalleerd.
Ik gaf daarbij aan dat ik geen wifi maar een bekabelde verbinding wilde hebben en hij werd zo ingesteld.
Na een avondje kijken (beeld en geluid waren fantastisch) voelde ik pijn op mijn borst, zoals ik wel vaker voel als ik een avondje in de wifi heb gezeten.
Je raad het al; ik heb mijn stralingsmeter tevoorschijn gehaald en kon vaststellen dat de wifi van de TV vol aanstond. Ik de deskundige gebeld en die neemt contact op met Samsung voor een oplossing.
Ik laat wel weten hoe het afloopt, maar heb tegelijkertijd te doen met mensen die geen verstand hebben van schadelijke straling en die zelf geen stralingsmeter hebben.
Zij krijgen, zonder het te weten of te beseffen, naast hun wifi router, DECT telefoon, drie-in-één systeem, babyfoon, hoorapparaat, koptelefoon, smartphone, etc. weer een stralingsbron in huis, die potentieel schadelijk is voor hun gezondheid! En dan hebben ze nog geluk als ze niet tegenover een mast wonen of straling van de buren binnenkrijgen.

En het vervolg (5-11-2017)
Intussen bij een drietal kennissen gemeten.
Die waren er ook van overtuigd dat hun TV (bedraad aangesloten) niet straalde.
Dat klopte helaas niet en hoe dit op te lossen is weet niemand. Afschermen is in dit geval ook geen optie.
Intussen ga ik er van uit dat in Nederland honderdduizenden of misschien wel miljoenen TV's in huiskamers hun verwoestende werk staan te doen, dat vrijwel niemand dit weet en dat leveranciers en overheid ook hier niets aan doen.
Als er iemand is die hier een oplossing voor weet dan houd ik me aanbevolen! Niet voor ons, want wij overleven het wel, maar voor de ontelbare onschuldige slachtoffers en slachtoffers in spe.


Reacties op Facebook sites:

1.
Ik had een vergelijkbare ervaring met de Horizonbox van Ziggo. Toen ik daar de wifi op had uitgezet, bleef deze keihard een wifi-signaal uitzenden. Ziggo gebeld en die kerel snapte het ook niet. Vond dat ik maar moeilijk deed. Ik stond erop dat ik een nieuwe kreeg en toen was wifi uit ook echt uit. Ik dacht toen ook...gelukkig heb ik zo'n hoogfrequent meter.

2.
Die ervaring had ik ook met de KPN box. Bij installatie verzekerde de monteur mij dat hij de WiFi had uitgezet. Niet dus! De helpdesk verzekerde mij toen dat de WiFi zou uitgaan als ik op het betreffende knopje op de box zou drukken. Een aantal keren geprobeerd. Niet dus. Een andere helpdeskmedewerker zei tijdens een tweede telefoongesprek dat ik dat knopje tenminste 10 seconden ingedrukt moest houden. Dat hielp. De WiFi bleef een aantal weken uit. Sprong na net-uitval weer spontaan aan. Dat merkte ik natuurlijk pas toen ik merkte dat mijn bloeddruk was opgelopen. Gevaarlijk speelgoed dus!

3.
Ik had het toen ik m`n nieuwe Dect Eco telefoons aanzette. Deze zijn speciaal gemaakt zodat je bijna geen straling ontvangt. Helaas moet je wel zelf het knopje omzetten. Dat ze dat niet automatisch zo instellen...

4.
Onze smart tv had een krachtig niet uit te zetten wifi signaal. We hadden hem gewoon aangesloten op de router, maar dat maakte niet uit.Ook met instellingen was de wifi alleen uit te zetten door de stekker er uit te halen. Wij hebben hem weer weg gedaan. De meeste modellen hebben wel de mogelijkheid dit uit te zetten.

5.
Mijn man was ook blij met onze nieuwe smart tv. Kinderen ook trouwens. Toen ik de waarden zag via mijn meter heb ik het ding direct op marktplaats gezet. Weg ermee. Beter een ouder modelletje.


Zie ook:
Voorlichting/10324/%7Bwifi_uitzetten_modems_van_kpn_xs4all_proximus_en_ziggo%7D .


Je bent bijna verplicht om in deze maatschappij zelf een stralingsmeter te hebben.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer