StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
15/08/17Antenneregister en Antenn
23/07/17Poster/Flyer: Informat
Artikelen
17/08/17Aardingstechniek kan de g
17/08/17Laagfrequent geluid meten
17/08/17Implantaten: Let op die s
17/08/17WiFi and EM Radiation - T
16/08/17De manier om insecten uit
15/08/17Asbest van de toekomst
Berichten Nederland
15/08/17Facebook groepen en we
15/08/17Feit of Fictie: Mobiel na
03/08/174G netwerk Tele2 dekt 97%
30/07/17‘Thuiszitters’ ziek v
27/07/17Zeegse heeft eerste stral
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
16/08/17Windows produceert slimme
14/08/17French Polynesia Enacts N
14/08/17UK: Insurance Industry: E
07/08/17Engeland: Smart meters a
Ervaringen | Appellen/oproepen
10/08/17Elektriciteitskabel voor
13/07/17Koppijn en hartkloppingen
12/07/17Der Mann, der im Wald leb
Onderzoeken
11/08/17Noninvasive Deep Brain St
05/08/17The influence of direct m
05/08/17Evaluation of the effect
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
16/08/17Solution To The 'Smart' M
25/07/17“Small Cell” Bill Wil
22/07/17Lagere WOZ-waarde door UM
Oproepen
09/09/17Lezing in Nijkerk over: E
19/07/17Lezing in Haarlo (Achterh
12/07/17Te koop: huis in Ruurlo;
Folders
10/06/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringen van een Shiatsu therapeut    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringen van een Shiatsu therapeut
maandag, 21 november 2016 - Dossier: Ervaringen burgers


Met dank opgenomen

Een greep uit de verhalen die ik duizenden heb… Waarin Wifi meer kapot maakt dan je lief is!

Vorige week cliënt S. met regelmatig hevige hoofdpijn. Zit extreem vast in de spieren van nek (spinalis, semispinalis) en schouders. Met de shiatsu lukt het goed om dit geheel wat losser te maken, maar waardoor zit het (telkens opnieuw) zo vast? Ik vraag haar of ze weet hoe dat dat komt. Ze geeft direct aan dat ze de gehele dag met haar mobiel op de bank zit… Ze geeft er zelf de woorden aan dat haar mobiel eigenlijk haar hele leven ís… Daarna kijkt me strak aan … dan schrikt ze ervan omdat het écht waar is… er komt een traantje bij. Als ik nav hiervan en haar hevige klachten wat over straling vertel blijkt dat ze op de bank thuis waar ze continu zit nog geen halve meter bij haar router vandaan zit… Ze geeft aan normaal nooit geen emoties te hebben/uitten, heeft jarenlang niet meer gehuild, al haar spieren zitten vast, ze is totaal verstijfd en woont in haar hoofd… en later blijkt dat ook de box van haar 6 maanden oude (erg onrustige) baby naast de router naast de bank staat.. Ze voelt vanuit haar oermoeder dat ze iets beters wil creëren voor haar kind en gaat direct aan de slag om te kijken wat ze kan doen om die situatie te verbeteren maar voelt zich ook enigszins verslagen zich realiserend dat ze verslaafd is aan haar telefoon. Ze bedankt me heel hartelijk en gaat zich er zeker verder in verdiepen.

Slaapprobleem
Twee weken terug nieuwe cliënt. Hevig slaapprobleem. Sinds 4 jaar amper nog goed geslapen. Nooit meer dan 3 uurtjes per nacht, altijd enorm licht en een piekerend niet stil te krijgen hoofd. Bij huisarts geweest en verschillende pillen geprobeerd, naast vervelende bijwerkingen weinig gunstig effect. Gestopt. Ten eind raad.
Straling op de slaapkamer
..Na doorvragen op allerlei gebied, blijkt dat sinds 4 jaar een Dect telefoon op haar nachtkastje staat. Nooit aan gedacht, maar ze vind het logisch dat ze minimaal gaat proberen haar slaapkamer ook op dit vlak rust te geven. Draadtelefoon geplaatst. Twee dagen erna krijg ik bericht dat ze de afgelopen nacht goed geslapen heeft. Haar hoofd is rustiger. Nu twee weken later is haar slaapprobleem vrijwel geheel verdwenen. We hebben de Shiatsu gestaakt.

Vier weken geleden.
Marokkaanse dame komt met haar zoontje van 8. Zij heeft veel stress, slaap/concentratieproblemen, oorsuizen en erg vastzittende spieren in de nek (longissimus, splenius capitis) en schouders. Lieve zoontje hyperactief / concentratieproblemen.straling kind
Na enkele shiatsu behandelingen waar ze telkens erg van opknapt vraagt ze zich af of haar woning eigenlijk wel zo goed is. Ze had al eens van straling gehoord en had wat steentjes langs wat apparaten gelegd in de veronderstelling dat dat voldoende zou zijn, maar was eigenlijk wel nieuwsgierig. Door m’n behandelingen vertrouwt ze mijn gevoeligheid/innerlijk weten en vraagt of ik bij haar in huis wil kijken hoe eigenlijk het hiermee zit. Dat kan.. We lopen in de avond haar huis door en schrikken vooral van een aantal mega sterke zenders die naast haar bank staan. De meter slaat op tilt. Ik heb haar verteld wat alternatieven zijn en na wederom een nacht slecht slapen besluit ze de beruchte stekkers eruit te halen. Dan maar geen draadloos internet, maar gewoon met een kabeltje aan de laptop. De digitale Tv router (Wow! Wat een geweld komt daaraf) gaat enkel aan als ze daadwerkelijk tv kijken. Drie dagen later tref ik haar en haar zoontje weer…
Blij en verrast....
Ze zijn beide energiek, blij en verrast… Ze is blij, want ze slaapt veel dieper. Maar waar ze beiden totaal verbaasd over zijn: ''Het zoontje heeft de afgelopen drie avonden rustig met een boekje op de bank zitten lezen…'' ''Dat heeft hij de afgelopen 3 jaar nog nooit gedaan!!!???'' Hij was aan het gamen en aan het rondrennen door het huis, vanwege de continue onrust in zijn lijf (ADHD dachten ze). Hij voelt duidelijk verschil als de router aan of uit staat. Hij vertelt me dat zijn hoofd opeens veel rustiger is. Tot een paar dagen terug had hij heel vaak dat hij naar de keuken liep en dan daar niet meer wist waarvoor… Dat had hij nu niet meer. Hij wilde nu graag met zijn moeder een afspraak maken dat de router (tv en wifi) alleen nog maar in de vakantie aanging. Ze zijn aan het kijken of ze terug kabels aan kunnen leggen. Na drie weken is ook het oorsuizen verdwenen.
—————————————

Ik begin er meestal niet over. Vaak brengt de shiatsu zelf al een bewustwording op gang dat lichaamssignalen onderdeel zijn van een veel grotere wijsheid. Dat deze signalen serieus mogen worden genomen, omdat zij de sleutel zijn voor een vitalere toekomst. Naast dat, voelen cliënten dat ik meer zie dan ik kan weten en neemt het open staan voor andere oplossingen dan pillen telkens met de dag toe. Eigenlijk is daardoor het reinigen en vrij maken van de ether waarin je woont dan een logische stap. Als er geen innerlijke rust kan zijn omdat het qua frequenties niet in orde is, dan vind je nergens rust en ben je enorm bevattelijk voor verslavingen, welke dan ook. Het bovenstaande is zomaar een selectie van de vele verhalen welke hier in m’n praktijk plaatsvinden, maar als deze mensen bij mij komen… Hoeveel komen er dan bij andere therapeuten met onnodig slapeloze nachten van Dect, gsm, en of Wifistraling? Een waas in het hoofd en ‘onrust’ in het lijf of een ADHD diagnose van een ziekmakende experia- of horizonbox. Doordat NIEMAND, noch de overheid, hen wijst op deze mogelijke oorzaak, welke in bovengenoemende gevallen drie keer raak was.

M.
Den Bosch,

Een Experia v9 box is niet ziekmakend indien deze met bekabelde verbindingen gebruikt wordt en de WiFi wordt uitgezet, hetgeen met een knopje aan de zijkant gedaan kan worden.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer