StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
10/06/17Zonnepanelen: straling va
08/06/17Informatieve voorlichting
Artikelen
23/06/17EU-hof: Vaccin kan ziekte
20/06/17Overleg ECERI en WHO o
20/06/17Here's How Dirty Electric
20/06/17Canadian Study Finds C
20/06/17Smart cities, 5G and EMF
19/06/17WiFi in Schools - The Fac
Berichten Nederland
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
20/06/17Smartphone op school: str
19/06/17Voorschoten: Gemeente kom
15/06/17Epe: Verwarring over zend
Berichten België
30/05/17Kaartlezer verdwijnt, mob
24/05/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
11/06/17Engeland: 2 Ripon Childre
09/06/17Phonegate: French Gove
08/06/17Engeland: A Charity Could
05/06/17USA: Sacramento e.a. toek
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
27/05/17Mobile phone use and risk
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
02/06/17Nurse with rare brain dis
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Veel klachten, arts vindt niets, bewoner flat Heemskerk    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Veel klachten, arts vindt niets, bewoner flat Heemskerk
zaterdag, 11 maart 2006 - Dossier: Ervaringen burgers


Geachte lezers.

Op een zaterdag middag stond Arjen Witzel bij ons voor de deur met een meter waarmee hij straling hoeveelheden kan meten.
Hij begon met te vragen hoe het met onze gezondheid was gesteld.
Dat is wel even schrikken als iemand je dat vraagt aan je voordeur.
Hij vroeg toen of gezondheidsklachten die hij opnoemde bij ons eventueel voorkwamen.
Hoofdpijn, spierpijn, chronische moe, huidproblemen, beroertes, hartritmestoornissen, slapeloosheid, oorsuizingen, innerlijke onrust, depressief, vergeetachtigheid, problemen met de ogen enz. Wij stonden perplex. Veel van deze klachten noemde hij op.

Na in huis even met hem even te praten vertelde hij dat hij wel denkt waarvan dat allemaal komt. Hij wees naar het enorme zendmasten park recht voor ons op de flat boven op het dak in de Bullerlaan. Deze staan een 100mtr recht van ons af.

Hij heeft de hoeveelheid hoogfrequente radio golven ervan gemeten.
En dat is niet mis. Bij ons in de slaapkamer is dit 1800uW/m2.
Nu gegevens op www.stopumts.nl te gaan nalezen is bekend dat bij 1000uW/m2 je hersenactiviteit helemaal van slag is.
Aan de voorkant van onze woning is het ook niet pluis. Daar hebben we de straling van de zendmasten op het dak van de terrasflat in de Dalenstraat.
En links van ons de straling van de zendmast naast de PTT centrale in de Marconihof.

Bezoeken aan de huisarts hebben we al lang niet meer gedaan. Omdat dit geen zin meer heeft.
Deze kan de oorzaken niet vinden en dus ook geen oplossing daar voor weet.
En homeopathische genezer heeft mij in die zin wel kunnen helpen door te zeggen dat mijn gezondheidsklachten van iets komt uit de woonomgeving.
En door hem ook niet weg zijn te krijgen.

Wij vonden het al raar dat telkens als we naar de camping gaan we daar altijd de eerste 3 dagen sliepen als rozen. En daarna de hele periode dat we daar zijn ons heerlijk voelen.
En zodra wij thuis kwamen het weer van voren af aan terug kwam.

Je gaat het aan jezelf verwijten. En wij hadden nooit aan die zendmasten gekoppeld waar we elke dag tegenaan kijken. Wel hebben wij ons wel eens afgevraagd wat dat nu toch allemaal is.
Elke maand stond er wel een hoogwerker bij. En waren ze er druk mee bezig.
Er stond er eerst 1 en nu staat het er vol mee.

Wij gaan uit pure wanhoop onze slaapkamer van de achterkant verplaatsen naar de voorkant.
Omdat de hoeveelheid daar lager is. En met een kleine bescherming zo laag te krijgen is om de hoeveelheid te verlagen zodat daar weer te slapen valt.

Want dat doen wij hier al in geen jaren meer.
Wij hopen dat de gemeentes die de touwtjes in handen heeft nu eens opkomen voor ons burgers.

Want als je nuchter er over nadenkt kan dit gewoon zo niet door gaan.

Kom daarom naar de openbare raadsvergadering in het gemeentehuis Heemskerk op 16 februari om 19:30.
En op de thema avond 23 februari in Heemskerk in het buurt centrum Het spectrum ook om 19:30

Wij zijn nu slachtoffers die het nu weten waaraan wij zo doodziek zijn al 3 jaar lang.
Maar hoeveel burgers lopen nu net zo te tobben en weten nog niet waarvan.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer