StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
16/01/18Toon : de 'slimme' thermo
14/01/18Medical Dictionary; micro
Artikelen
14/01/18Can Cell Phones Cause Fem
14/01/18Wetenschappers binden str
12/01/18Apple: Open letter from J
12/01/18Studenten die vaker met s
08/01/18Zonnepanelen; Solar Panel
06/01/18FCC geeft vergunning voor
Berichten Nederland
14/01/18Ziek van Straling; Fotose
12/01/18Stripheldenbuurt wil geen
12/01/18Stijging aantal euthanasi
11/01/18Stijging aantal implantee
08/01/18Ruimte in de ether voor 5
Berichten België
10/01/18Vereniging ElektroHyperSe
01/12/17Belgische campus krijgt b
Berichten Internationaal
15/01/18Frankrijk pakt belabberde
12/01/18Oostenrijk: Richtlijnen v
12/01/18Frankreich verordnet Stra
09/01/18USA: CDPH Cell Phone Safe
Ervaringen | Appellen/oproepen
15/01/18Ziekmakende ervaringen me
12/01/18Soms is tinnitus geen tin
12/01/18Bijnier probleem met smar
Onderzoeken
03/01/18EMFs + Wildlife
29/12/17Radiofrequency EMFs and H
19/12/17624 wetenschappelijke
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
01/01/18Antennebeleid op basis va
15/12/17(Persbericht) Phonegate:
08/11/17InPower Movement: Early r
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Briefwisseling met gemeente, ervaringsverhaal, Wmo    
Ga naar overzicht berichten in: Reacties

Briefwisseling met gemeente, ervaringsverhaal, Wmo
zaterdag, 09 mei 2015 - Dossier: Algemeen


Bron: lezer van StopUMTS

1. Brief van de gemeente als antwoord op een verzoek om hulp


Van: K..............
Verzonden: vrijdag 1 mei 2015 15:05
Aan: B..........
Onderwerp: Mogelijkheden gemeente

Beste meneer en mevrouw B.........,

Zoals afgesproken zou ik nog terug komen over de mogelijkheden vanuit de gemeente.

Vanuit de Wmo zouden jullie een aanvraag kunnen indienen voor een woningaanpassing. Echter zal het ziektebeeld dan eerst vastgesteld moeten worden door de GGD arts.
Uit eerder overleg met de GGD arts is al aangegeven dat EHS wordt gezien als een SOLK. Als u een aanvraag doet wordt u uitgenodigd bij de arts en kunt u de verslagen van de artsen meenemen.

Echter zou het dan mogelijk gaan een verhuiskosten vergoeding van rond de 2500 euro.

Een huis en of stukje land in een gebied met minder straling is niet mogelijk even als een vervoersregeling. Dit heb ik ook nagevraagd bij de bijzondere bijstand.

Wel kreeg ik de van een collega de naam van een mevrouw die woonachtig is in H.. Zij behandelt mensen met klachten ten gevolge van straling.
Het betreft R................

Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd. Als u een WMO aanvraag wilt indienen kan ik u een formulier opsturen.

Met vriendelijke groet,
K.........

2. Antwoord van B.........

Referentie RIVM: .................
Huisarts: ...................
Stopumts.nl
EMV kennisplatform
gezondheidsraad

Mevrouw K., gemeente A., dank u wel voor uw mail.

Mijn klachten zijn geen SOLK klachten, als ik uit A. ben en in een stralingsarm gebied ben verdwijnen de klachten van:
Veel lawaai in mijn hoofd, zenuw brandpijnen over de gevoelszenuwen, hartritmestoornissen, zeer hoge bloeddruk en elektro golven en tikken in mijn hoofd die mijn oren doen knerpen. Na 3,5 week gewoond te hebben in een stralingsarme omgeving ben ik inmiddels bijna een week thuis dit met vreselijke gevolgen voor mijn oren. In Alphen aan den Rijn heb ik voortdurend elektro golven en tikken in mijn hoofd die uitschieten naar mijn oren. Bij de Gamma, buiten, had ik zo een enorme aanval dat er een enorme elektro golf ging door mijn rechte arm wat mijn rechte oor deed openspringen. Een enorme pijnaanval, nu bijna geheel doof aan rechte oor, dit terwijl ik nog niet zo lang geleden bij de KNO, dr. .............. getest ben met de uitslag dat ik een prima gehoor heb zeker voor mijn leeftijd.
De klachten zijn in de jaren opgelopen, de zenuwpijnen en brandpijnklachten op de huid en lawaai in de oren vanaf 2014 na plaatsing van de velen 3G en LTE (4G) in onze wijk.
Ik wil graag een afspraak maken met een GGD arts, ik heb de medische papieren dat mijn klachten niet psychiatrisch gerelateerd zijn.
In een stralingsarme zone knap ik in een paar dagen op, ben ik een gezonde en actieve vrouw alleen zeer eenzaam omdat ik ver van mijn gezin en lieve man ben. Hoewel ik medisch gezien redelijk gezond ben, weet ik dat ik ga sterven aan de gevolgen van hoge hyper gevoeligheid voor straling en statische elektrische magnetische velden (EHS/EMS) Thuis in A. moet ik leven als een kluizenaar, om niet al te veel brandpijnen en elektroschokken te hebben moet ik binnen blijven. Alleen midden in de nacht wanneer alle draadloze communicatie stil is heb ik even rust in en op mijn lichaam.
UMTS masten, LTE masten, Fon wifi van KPN en de velen hotspot en wifi van buren (20) maken mijn leven tot een hel op aarde.
Daarom wil ik de dagen die mij nog resten mij inspannen om vooral de jongeren die constant met hun smartphones bezig zijn te waarschuwen voor de grote gevolgen voor de gezondheid. In Zweden, Duitsland, Oostenrijk en België wordt wel aan voorlichting gedaan om de bevolking te informeren dit terwijl in deze landen de stralingsniveau zoveel lager is als in Nederland.
Nederland 61 volt per meter, België 6 volt de meter en polen 6,14 volt per meter (zie nieuwsbrief)
Kunt u voor mij een afspraak regelen met een GGD arts zodat wij een aanvraag kunnen doen bij het WMO voor aanpassingen in ons huis zodat ik in ieder geval binnen in mijn huis pijnvrij kan leven en goed kan slapen zonder door brandzenuwpijnen en hoge fluittonen met oorpijnaanvallen steeds wakker te worden.
Ook heb ik een mail van het RVIM gekregen waarin zij kenbaar maken dat straling brandwonden en misselijkheid kan veroorzaken en op langer termijn ziektes als leukemie.
Ik hoop van u zo snel mogelijk te horen;….mijn leven met de elektro aanvallen is zo onzeker of ik er de volgende dag nog ben???

Mevr. B...................
.......................


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer